http://www.blogcdn.com/www.engadget....pic-rm-eng.jpg
dakle
OMAP 3410 @ 600MHz
512Mb RAM + 512MB ROM
320x240 px rezolucija - 2,8" ekran
full querty tastatura
android 2.1 + motoblur
------------------------
dostupan je u 6 boja
Printable View
http://www.blogcdn.com/www.engadget....pic-rm-eng.jpg
dakle
OMAP 3410 @ 600MHz
512Mb RAM + 512MB ROM
320x240 px rezolucija - 2,8" ekran
full querty tastatura
android 2.1 + motoblur
------------------------
dostupan je u 6 boja
Zamisli surfanje na tom ekranu, a tek kompatibilnost aplikacija :D Tipkovnica je zakon, bila bi još bolja da je u boji ovih šarenih pozadina :)
Surfanje će biti oku ugodnije kao i pregled filmova baš zbog 320x240 rezolucije i wide ekrana. Kompatibilnost aplikacija neće biti neki problem, jer će se morati mjenjati samo rezolucije, što nije neki problem. A što se tiče šarenila, u to neću ulaziti, pogotovo jer svatko ima svoje mišljenje o tome. Također, složio bih se s tobom. Da je tipkovnica još u stilu šarenila, bilo bi mi skroz ok, no očito motorola nije htjela pretjerivati sa baby telefonom, ipak su ovdje utrpali zanosne specifikacije. :D
pa neznam baš, što je manja rezolucija manje stvari ti stane na ekran, dakle ima hrpa scrollanja po web stranicama, a i filmovi definitivno ne izgledaju dobro na nižim rezama
al dobro, ovo je ionako telefon za socijalne mreže i te stvari, a lošiji ekran mu samo ruši cijenu što je pozitivno
ne pričam o kvaliteti videa, nego što je oku ugodnije gledati. wide ekran je svakako oku ugodniji nego 4:3 omjer koji nije prirodan za ljudsko oko. Rezolucija je drugi par cipela. Pričam o videu, a ne o web stranicama, za koje ovaj uređaj nije ni namjenjen u punom stilu.
Sumnjam da će netko sa standardnih 3.5'' preći na 2.8'', zato je mob i namijenjen novim generacijama android korisnika koji će ga koristit uglavnom za facebook, twitter i sms, a manje za filmove i neko žešće surfanje.
Meni se jedino sviđa tipkovnica, odnosno to što su brojevi na posebnim tipkama.
Makar sam se i na Milestoneu naviknuo da za brojeve pritisnem 2 puta za redom tipku ALT. Nisam to odmah na početku znao, pa sam za pisanje više brojeva držao tipku ALT i onda stiskao brojeve, i malo se patio s preplitanjem prstiju
Ja sam od početka znao to za ALT (isto vrijedi i za Shift) ali lakše mi je držat ALT i onda tipkat brojeve. Dosta sam se dobro spraksao na tipkovnici, jako lijepo se da pisat. Mogu obavit IM razgovor bez da osoba skuži da sam na mobu, to je veliki plus! :D
Malo je nezgodno kad tipkam 098 sa stisnutom tipkom ALT i onda pokušavam utipkati ove brojeve.
evo stigao je u tele2
iako je cijena previsoka za ono što nudi...
Pozdrav,imam jedno pitanje i odmah se ispricavam na OFF-u...
Dakle zanima me gdje ste kupili Moto XT 720 i po kojoj cijeni jer imam u ponudi da si uzmem nju ili Backflip...
Hvala...
Motorola XT720 nije izašla kod nas. Ima je po europi, konkretno italija recimo. Cijena se kreće oko 3000 kuna. Ne bih baš preporučao backflip, ima staru verziju androida.
uzeh je preko ebaya, izašla me negdje tako, oko 2500kn
ovisi šta ti treba, XT je hardverski bolji mob od backflipa, ima odličnu kameru, sa xenonom, HD video, HDMI, ali backflip ima tastaturu koja je po mnogima jako dobra, a i ima custom sučelje, odnosno blur, pa ako si više zainteresiran za društvene mreže, a manje za fotkanje puno je bolji izbor od XT-a
backflip u europi neće dobiti update na 2.1, al u americi je već na 2.1 (dakle postoje flashevi, pa ako ti garancija nije problem možeš ga za 10ak minuta prebaciti na noviji OS)
@gogs, nema je ni u italiji, samo je izašla u njemačkoj i engleskoj od europe
Meni nudi Backflip po 1600kn i XT& za 2500kn,nove,zapakirane sa jednogodisnjom garancijom,naravno servisa...
Do sad sam bio skeptican prema Motoroli ali u zadnje vrijeme ovi Androidi su me zaintrigirali pa evo dileme...
Mislim da cu to i napraviti,dati cu Nokiu E72 i 100 eura...
Mozda ce mi ipak nedostajati fizicka tipkovnica i dugotrajna baterija jer mi je sto se toga tice Nokia bila mrak...
Hvala svima na pomoci...
Kad android zasjeni OS od nokie, zaboravit ćeš ti i na vijek baterije i na qwerty tipkonicu. Bit će ti "vjetar u kosu - fijuuuuu" kad počneš koristiti android. :D
Imao sam ja vec Desire ali izrada kucista im je bila koma...
Galaxy S takodjer ali bez bljeskalice i isto plasticna izrada,tako da sam mislio Milestone zbog tipkovnice ili XT zbog multimedije...
Izgleda da ce izbor pasti na XT...
Jedino sto me muci je moje cesto mjenjanje mobitela pa neznam kako Motorola tu stoji,koko se prodaje i dali gubi cijenu...
To bi mi bila prva Motorola...
Bok dečki, jel koristi netko od vas i dalje Flipout? Ja sam ga nedavno uzeo preko Tele2 (imaju ga stvarno jeftino) i dosta sam zadovoljan. Ne treba mi veliki ekran zato jer rijetko surfam ili igram igrice te imam digalni fotić tako da mi niti kamera nije jako važna...sve ostalo radi odlično na malcu.
Zanima me hoće li uopće dolaziti Froyo za Flipout?
Šteta, ali nije kraj svijeta. Mobitel radi čist ok na 2.1 te mi Froyo ne fali previše. Nije kao na Milestone gdje alarm nije radio sa standardnim firmware-om :D :D