Dali ej moguce prebacivati , imenik , sms , i kalendar na memory karticu
Hvala
EDIT by Ico: ubuduće pročitaj pravila Nokia foruma, inače tema leti u smeće
Dali ej moguce prebacivati , imenik , sms , i kalendar na memory karticu
Hvala
EDIT by Ico: ubuduće pročitaj pravila Nokia foruma, inače tema leti u smeće
Neznam da li je to moguće, al znam da možeš napraviti backup prek PCa koji ti se sprema na komp pa taj backup možeš čuvati gdje god očeš.
Za backup ti treba Nokia PC Suite koji možeš skinuti sa službene Nokia stranice i trebaš USB kabel.
imenik mozes 100%. imas opciju kad udes u imenik: kopirati na memorijsku karticu. bude kao skriveni fail na kartici.
možeš napraviti kompletan backup telefona koji se radi na mem karticu (iz menia telefona, bez potrebe za kompom i PC suiteom)
za kontakte ti je odgovorio adenis
mjesto pohrane poruka se može premjestiti sa telefona na memorijsku karticu
kalendar.... mislim da ne
Možeš u mobitelu otići do memorijske kartica klikneš na opcije zatim na kopiraj memoriju mobitela.Svi podaci mobitela od imenika,kalendara,postavki,tema uglavnom sve bit će kopirano na memorijsku karticu.Ako bi slučajno morao napraviti hard reset ili nešto slično te bi izgubio podatke samo sa istog mjesta klikneš na opciju vrati podatke i sve bude vraćeno na mob.
Molim vas da mi kazete dali je moguce stavit mailove na memory karticu , da se tamo primaju , posto jako puno ih primam .
Kad uđeš u Messaging aplikaciju, odaberi Options - Settings - Other - Memory in use. Ako takvo što postoji na N95, a mislim da bi trebalo, imat ćeš ponuđeno za odabrati na koju memoriju želiš spremati poruke (pod poruke spadaju sms, mailovi, podaci preko BT-a itd.)