Problem sa baterijom.Probao sa više baterija sve izvuče za 8 sati u mirovanju.Probao bez memorijske kartice,probao full reset bez ikakvih instalirani dodatni programa ali uvijek isto.
Nešto vozi energiju iz baterije.
Printable View
Problem sa baterijom.Probao sa više baterija sve izvuče za 8 sati u mirovanju.Probao bez memorijske kartice,probao full reset bez ikakvih instalirani dodatni programa ali uvijek isto.
Nešto vozi energiju iz baterije.
jesi li garmina instalirao? ako jesi onda ti on vuce bateriju...
ubacivanje novoga softa rješilo problem
Kako imam identičan problem sa ovim telefonom , molio bih te da mi kažeš gdje si skinuo , koji je softver
u pitanju i način na koji si ga ubacio , pošto nikako ne uspijevam da povežem telefon i Samsung PC suite
( tačnije,kada pokušam da idem na update softa napiše da je veza obnovljena ali dalje ništa ne može
da se radi ) .Hvala unaprijed .
Nemam instaliran Garmin,a problem sa baterijom je prisutan , tako da me i dalje interesuje da pokušam sa ubacivanjem novog ( drugog ) softvera . Problem je , kao što napisah , da mi je potreban info gdje se može naći i na koji način ubaciti taj drugi softver ( usput , može i preporuka koji soft ubaciti ) . Molim za pomoć .
skini apollo za flesanje samsunga sa symbianom i istu veriju flesa...iza oznake modela slova moraju pocinjat sa xf jel ti je to oznaka jezicnog paketa(predpodtavljam da zelis imat nas)
-skini pda driver i flesni ga....
-rado bi ti dao vise informacija al vec dugo sve radim preko boxeva tako da nisam u toku s free sunday unlockers alatima....
Hvala na odgovoru i savjetu,ali ukoliko mi malo detaljnije ne objasniš o čemu se radi i šta su ovi programi ( gdje ih skinuti i kako sa njima raditi ),onda će od pomoći biti slaba korist.Još uvijek mi niko nije odgovorio gdje skinuti i koji softver staviti.Zar je moguće da to niko već ranije nije uradio?Dakle,Željko i ostali ljudi dobre volje,molim dodatnu pomoć za rješenje ovog problema,kao i ubacivanje svježijeg softa.Hvala.
Imaš program New PC Suite za ažuriranje samsung softvera možeš ga skinuti ovde
http://www.samsungmobile.com.hr/supp...reNpsUpdate.do to je sa službene stranice ako ne pomaže to jest kaže da je zadnja verzija softa već instalirana pročitaj ovde upute za flešanje
http://www.red-gsm.net/f726/ .Što se tiče spajanje moba sa kompjuterom kod mene je bilo da te glava zaboli.
Trebao od nokie deinstalirati sa kompa nokia PC suite,drajvere i slično.Pa onda jedno deset puta
USB kabal stavljao u sve USB utore a komp stalno izbaciva unknown device eror ili tako nešto dok se nekako ne spoji.Ma najbolje da odneseš nekom lokalnom meštru nek pogleda.