Kao što naslov kaže, labavo mi je kučište za olovku. Ima li načina da se učvrsti :hm:
Printable View
Kao što naslov kaže, labavo mi je kučište za olovku. Ima li načina da se učvrsti :hm:
Meni se isto prije nekih 4 mjeseca olabavilo, ali uspio sam srediti. U ovome ti je caka:
Olovčica na vrhu prije onog sivog dijela ima mali utor i svaki puta kad je vraćaš u kućište čuje se blagi klik jer se smjesti ispod komadićka plastike koji olovku praktički i drži. Skini kućište i probaj koji puta staviti olovku ako me ne razumiješ. E sad, ono što je meni bilo je da se taj mali komadićak plastike s unutarnje strane poklopca, koji drži olovku, malo iskrivio prema gore (vjerojatno od stalnog vađenja olovke) i automatski više nije pritiskao olovku dok je unutra. Ja sam ga samo pomaknuo u normalni položaj, dakle malo prema dolje, i preko njega stavio mrvicu superljepila da se učvrsti. Olovčica od onda stoji kao kad je mobitel bio tek kupljen. Problem će ti jedino biti ako je taj mali komad plastike puknuo, e ako onda nemaš neku originalnu ideju kako popraviti u banani si ;)
Nadam se da će ovo pomoći.
Baš sam skinuo poklopac i vidio o čemu pišeš. Komadić plastike je gore, razmišljam o zagrijavanju istog i savijanje prema dolje. Ako to ne uspije onda ide ljepilo. Tnx na savjetu :cthumbup:
ak ti ne uspije, ljepo stavi mali komad izolir trake pri kraju stylusa, na poklopcu i on ce ti drzat, tak je meni :D
ma možeš stavit u cijeli kanal di ide stylus samo par slojeva selotejpa uzduž.. tako da ćeš smanjit prostor za olovku koji se shabao korištenjem.....meni puno pomoglo, a to pisalo bas tu nekdje na forumu popračeno sa slikama ..tak da malo prošvljaj ....
kapni kap vruće plastike s pištolja za taljenje iste... meni pomoglo
Imaš u gotovo svim dućanima one pištoljčiće koji tale plastične štapiće.
eto... imaš i jeftinije, nemora biti pattex
http://www.hobbyart-chemaco.hr/katal...&lang=hrvatski
pa iše se isplati kupiti noi poklopa!!!!!!!!
a pa to ima skoro svako domaćinstvo...
najbrži i najjeftinij način...
http://www.youtube.com/watch?v=VKSOMTG0DK4
Ja sam sa skalpelom odrezao komadić gumice za brisanje i zaljepio je sa super atackom i strava, kao da je original...poslje ću sliku stavit....