Prije nekoliko dana sam kupia grafičku karticu ati 4870, ali imam poteškoća sa zadnjim driverima ( catalyst 10.4). Jeli ima tko sličan problem? matična ploča je asus p5ke
Printable View
Prije nekoliko dana sam kupia grafičku karticu ati 4870, ali imam poteškoća sa zadnjim driverima ( catalyst 10.4). Jeli ima tko sličan problem? matična ploča je asus p5ke
Hmm...
Koja je konfa?
Koji problem?
Nova ili rabljena grafička?
Izbriši drivere i stavi 9.12 .
Samo pitanje je, KAKVI problemi? -.-
ako je problem to sto ati catalyst control center ne radi, onda nisi jedini, rijetko kod koga radi, imam 4670, i ccc kao da ne postoji na racunaru, za sada nema nekog efektnog rjesenja iako je problem poprilicno star...
A da instaliraš .NET Framework? :)
a mozda sam to davno probao kao jedno od prvih rjesenja ;)
ništa ne djeluje.
konfiguracija je quad 8800, matična ploča asus p5ke, a za grafičku sam napisa.
Proba sam sa promjenom drivera, ali nije pomoglo.
Problem je taj, da mi baca neke artefakte, trokutiće (bijele) i ka da mi neko kida sliku sa monitora.
Net framwork je 2.5
Jesi li je probao na drugom kompu? Moguće da je memorija na njoj neispravna, ako nikakvih drugih problema nemaš...
Jesi li 100% siguran da je monitor ispravan? Jel LCD ili CRT?
I meni se isto to događa,da na windows 7 nemam taj ATI driver koji ide u pozadini...net.framework mi je 4.0,a konfa sljedeća : intel i5 2.66x4,ram 4 gb po 2000mhz,grafa ATI XFX Radeon HD 4890,i da monitor mi je ispravan,osim sto mu se okvir ogrebo,(to sam naveo u jednoj drugoj temi)...jel ima tko kakvo rješenje?
Ljudi,problem riješen :)
1.Installirajte najnovij driver za svoju grafičku karticu sa AMD-ove stranice (promjenili su ime) :D
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
2.Ako i onda ne bude radilo,odite u Control Panel,System and Security,Windows Update
3.Zatim će vam pisati u lijevom kutu recimo "35 optional updates avaliable",stisnite to
4.Zakvačite "Update for ATI (vaše ime kartice) series" ili tako nešto
5.Ako je potrebno restartirajte,i eto ga,radi vam driver...Prilikom 1 restarta neće još raditi u backgroundu,pitat će za nekakvu registraciju i to je to,ali kada opet upalite računalo moći čete vidjeti ATI-ev driver kako radi u pozadini
Nadam se da sam vam pomogao!
evo da i ja pridodam, driver sweeper, ili neki slican program instalirajte, i izbrisite apsolutno sve drajvere vezane za karticu i svaki njihov trag, nakon toga reboot, i friska instalacija catalyst control centera i display drivcera, i trebalo bi da radi. :)