Evo vip uveo 4 nove vipme tarife !! Mislim da su s tarifom HOĆU SVE zadali ozbiljan udarac telcima i njihovoj knock-out tarifi !!??
http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici/tarife
Printable View
Evo vip uveo 4 nove vipme tarife !! Mislim da su s tarifom HOĆU SVE zadali ozbiljan udarac telcima i njihovoj knock-out tarifi !!??
http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici/tarife
VIP-ova tarifa za sve i Tele-2 knock out tarifa ! Koji je bolji ?
Ako su vam prosjecni razgovori dugacki onda je VIP bolji. Ako imate prosjecno krace razgovore onda je Tele-2 bolji. Treba voditi racuna o naknadama za uspostavu poziva i obracunskoj jedinici.
meni je ovo super,samo da nije svaki mjesec 100kn nadoplata,nego 50,bilo bi idealno,mislim da cu se prebacit sa pretplate na bonove
Pa sad, ozbiljan udarac baš i ne, ali je jako pohvalno da su izjednačili cijene s tele2!!!! Moglo bi biti sad još boljih ponuda od svih! Prednost na tele2 ostaje obračunska jedinica i to što za 49kn ima 0kn unutar tele2. Pričam o knock-outu prepaid. A sad je jasno i onima kojima nije bilo da tele2 nije jeftin, nego vas je vip do sad šišao ko ovce... Di su im sad one priče o kvaliteti usluge pa da moraju biti skupi??? FAIL
Ja mislim da sada svi imaju 60 sekundi obračunsku jedinicu.
Da, ove Vipme tarife su fakar odlične. Fasciniraju me ove cijene. Ispada da je bolje biti na bonovima nego na pretplati. Tamo rijetko koja tarifa ima cijenu poziva ispod 0,91 kn.
Ovo je fino, ipak se kreće. Nadam se će sad Tele2 adekvatno reagirati.
mali off,se moze s pretplate na bonove,isti operater,isti broj..?
mozes, ja sam to napravila u 12.mj prosle godine...prebacili me u roku par sati, iako su rekli da ce im trebati par dana :)
Ajde da je obračunska jedinica za prvu minutu 60s, to ajde OK, mogu prožvakati ali malo je puno ako razgovaraš 61s naplate ti 2 min, 121s naplate 3 min itd....
"Nove Vipme tarife ne mogu se kombinirati sa postojećim Vipme opcijama (Vipme opcija Vip 0, Vipme opcija Vip friends 0 kn, Vipme opcija SMS 0, Vipme tjedni SMS paketi Vip, Vipme tjedni SMS paketi Sve mreže)."
Još i mogu shvatiti to, ali da se ne mogu vratiti na staru tarifu gdje bi opet to mogao koristit, e to je previše.
Mada je imati 8 dostupnih tarifa za aktivaciju previše :)
Konkretno, ja sam navikao dati 60kn, i pričati s VIPom do mile volje. 29lipa spajanje, pa guštaj...
Naravno uz 100-200kn bona ubacivanja, za ostalo (laganini tarifa time automatski aktivirana).
Stvarno mi ide to na živce što se ne može vratit na stari set tarifa...
Ma ne dam ja opciju VIP:)
"Obračunska jedinica za predmetne tarife iznosi 60 sekundi."
To me toliko ne pogađa, ali isto je lošije od 60/1 i od Teletovih 60/15
Ojpi, htio sam reci nove VIP-ove tarife (0,91 kn/min) su bolje od Tele-2 osnovne knock-out tarife (0,99 kn/min) samo kod prosjecno dugih razgovora, jer tada nije toliko bitna uspostava poziva od 0,25 kn i obracunske jedinice (od 2. min nadalje) od 60 sek. Naravno kod kratkih razgovora to je jako vazno jer jako poskupljuce cijene poziva. U praksi vjerujem da je tesko imati u prosjeku samo dugacke razgovore.
Pa sta su oni glupi 100 kn za svaku tarifu ti treba svaki mjesec ...pa sta ne mogu napraviti tarifu da je izaberes i ubacis novac kad ti treba i koliko a ne ovako da te obavezuje svaki mjesec 100 kn,ne ispada da su oni ubacili nove tarife nego je to nova navlakusa od vipa !!!
Da bi imo poruke 9lipa moram dat 100kn svaki mjesec ma dat cu im k.... Ajd da su stalno 9 lipa kao u tarifi za sVe po 20lipa a ne ovak shit
Preskupo za kratka zivkanja. Četiri kratka poziva do 15s koštati će i do 4,64kn. Ista stvar u KnocOut tarifi košta najviše 1,49kn.
[QUOTE=Vivaldi;932792]"Nove Vipme tarife ne mogu se kombinirati sa postojećim Vipme opcijama (Vipme opcija Vip 0, Vipme opcija Vip friends 0 kn, Vipme opcija SMS 0, Vipme tjedni SMS paketi Vip, Vipme tjedni SMS paketi Sve mreže)."
Još i mogu shvatiti to, ali da se ne mogu vratiti na staru tarifu gdje bi opet to mogao koristit, e to je previše.
Mada je imati 8 dostupnih tarifa za aktivaciju previše :)
Konkretno, ja sam navikao dati 60kn, i pričati s VIPom do mile volje. 29lipa spajanje, pa guštaj...
Naravno uz 100-200kn bona ubacivanja, za ostalo (laganini tarifa time automatski aktivirana).
Stvarno mi ide to na živce što se ne može vratit na stari set tarifa...
Ma ne dam ja opciju VIP:)
zasto se nebi moglo vratit,kad istekne tih 30 dana,mozes uzet opet neku drugu,ili?
sve su to šupci koji izmisljaju tarife za sebe a ne za nas tipa svaki mjesec 100 kn mos mislit...radim uz faks za tel racune i doma jos...