Jel se može desni brzi shortcut i opcija u meniu na E550 maknuti bez flashanja? jer zbilja živcira. i da, kako maknuti shutdown zvuk, znači pri gašenju moba. slika mi ne smeta, ali zvuk je opak. uvodnu sam isključio preko 004a_0001.
hvala
Printable View
Jel se može desni brzi shortcut i opcija u meniu na E550 maknuti bez flashanja? jer zbilja živcira. i da, kako maknuti shutdown zvuk, znači pri gašenju moba. slika mi ne smeta, ali zvuk je opak. uvodnu sam isključio preko 004a_0001.
hvala
offtopic: daj piši s normalnim fontom, ovo je teško čitati...
mma_ucp file, pretpostavljam. To je meni-file. Skini ga s moba, napravi backup, pa u hexeditor. Trebao bi prepoznati unutra imena menija koje imaš na mobu. Nađi taj koji ti smeta (zaključani), i primijeti da ispred naziva menija ima još jedno slovo - ili "E" ili "D" (nisam više ziher koje). Uglavnom, to slovo promijeni u "A", pa uploadaj file natrag na mob i restartaj mob.
Tako se miče "LIVE" gumb na Vodafone (VIP) Motorolama, a na e550 je ista stvar, pretpostavljam.
Nisam vidio da je itko htio maknut shutdown zvuk. al' ono kaj pada na pamet je da zamjeniš dotični file na mobu (power~down.mp3) pregaziš jednim istog imena, ali veličine 0. Pa će ga mob odsvirati, ali ga nećeš čuti.
Naravno, backupiraj original...
manje važno, no ajde...olakšat ću ti
maknuo sam cijelu završnu animaciju, tako da nemam ni zvuka...u 0032= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil