da li je moguce odblokirati taj mobitel??
masu ljudi mi kaze da je nemoguce, pa ako ima netko tko moze neka se javi ovdje na forumu
hvala
Printable View
da li je moguce odblokirati taj mobitel??
masu ljudi mi kaze da je nemoguce, pa ako ima netko tko moze neka se javi ovdje na forumu
hvala
Ja znam jedino za ovaj trenutni unlock. Dakle, mob nece biti otkljucan za sve SIM kartice nego samo za tu koju si ga otkljucao.
Primjer - mob je zakljucan na Mrezu 1, a ti zelis koristiti SIM karticu Mreze 2. Onda ga uspijes otkljucati za tu SIM karticu Mreze 2, ali samo tu; ako probas ubaciti neku novu SIM karticu isto Mreze 2 - ponovo ces morati otkljucati mob za tu karticu...
I ova solucija vrijedi samo za neke verzije software-a koji je u mobu. robaj, nista neces izgubiti...
Dakle evo da ne prevodim copy/paste:
NEC Temporary Unlock:
Put a 2G (GSM-SIM) Simcard and turn ON the phone.
#4960*xxxxxxxx#
*4960*xxxxxxxx*xxxxxxxx#
Turn OFF and ON again.
xxxxxxxx = any numbers
Remember the xxxxxxxx you used.
You will need to use same code in the furure.
Attention:
- This unlock method ONLY works with one Simcard. If you change to another Simcard, you will have to unlock again!
- This method depends on the firmware version. If didn't work only a cable soluction can help you.
cu da probam pa cu ti javiti, ako radi imas cugu od mene cim dodes u RI ili ja u ZD
nista nemogu ukucati cijeli kod
sorry... neznam za drugi nacin, osim preko kabela...
a kako je to preko kabela???
imam i usb kabel s njim, pa ako mi mozes kako pomoci, vec ga godinu dana pokusavam otkljucati
onda bi se trebao moci otkljucati preko ovog koda...
za otkljucavanje preko kabela, moras naci neki program za otkljucavanje tog modela. ja nemam takav program...
a jel znaš di mogu nabavit program? Ja imam NEC e616 i muči me isti problem. Mogu ga otključat samo preko kabela softverom (jer je nova verzija softvera V22 u njemu) BTW kolko nas ima vlasnika NEC-a u HR?
Ja ga otključo za dva tjedna. Nakon što sam bezuspješno sam tražio software, otključali mi u ZG za 200 kn.