Milestone mi se sviđa zbog Androida, izgleda da je dobro (još se piše da će 2.2 donijeti veliko ubrzanje) krenuo u osvajanje tržišta. Tipkovnica mi nije toliko bitna, ali ako je već ima...
HD2 mi je prebolestan, mislim ekran je ogroman i predobro izgleda. Također ni WM 6.5 + Sense UI uopće ne izgledaju loše. Samo je malo veći mobitel, ali ni to mi nije problem.
Zanima me sljedeće- što bi bilo pametnije kupiti?
S obzirom na brojnost (i kvalitetu) aplikacija i trenutnu "korisnost" OS- a.
Android brzo raste i razvija se, ali WM hvale da je jako stabilan (mislim, kao Windows je iskusniji, bla... bla...) i ima puno više korisnih aplikacija (+ xda)...
WM7 mi nekako bezveze izgleda (;D), pa njega ne uzimam u obzir.
Znači, što bi bilo pametnije uzeti?
Meni ne treba ništa posebno...
Koristim par programa koji postoje na skoro svim OS- ovima (na ova dva postoje), malo muzike (oba imaju 3.5mm utor i sumnjam da bi primjetio neku razliku u zvuku ako uopće postoji), malo surfanja (i 3.7 je dosta velik ekran), ali najviše volim isprobavati neke programe/ igre i takve stvari.
Pošto sam ja dijete :notooth:, volim i igre na mobitelu. Tu prednost valjda ima Milestone, pošto ima taj grafički procesor, ali opet ne znam je li to tolika prednost pošto HD2 ima GHz i 450 MB RAM...
Uglavnom, znam da ćemo još vidjeti kada izađe Froyo, ali ako netko može nepristrano usporediti ta dva mobitela u segmentu OS- a (jer, kao što sam napisao, sve ostalo o njima znam i dostatno mi je- i previše :D).
Još moram negdje isprobati HD2 kako ide u džep, pošto je dosta velik... U ponedjeljak nosim škare u T- mobile da precvikam onu žičicu :D