Vidim u specifikacijama da podržava i A-GPS, pa me zanima dal podržava i običan GPS, tj dal se može locirati bez pristupa internetu..?
hvala, poozz
Printable View
Vidim u specifikacijama da podržava i A-GPS, pa me zanima dal podržava i običan GPS, tj dal se može locirati bez pristupa internetu..?
hvala, poozz
GPS kao takav (pa time i A-GPS) nema apsolutno nikakve veze sa pristupanjem ili nepristupanjem internetu.
Iskljucivo sama aplikacija odlucuje hoce li mape skidati se neta, ili ih imati lokalno, ili raditi sasvim nesto trece.
...potpomognuti ili A-GPS omogućava brže lociranje aparata, time i korisnika, te bi na svakome uređaju trebalo biti moguće uključiti ili isključiti potpomognuti GPS - potraži u postavkama...ali preporučujem ostaviti ga uključenog te si omogući neku od mobilnih internet opcija jer imati takav aparat a ne imati mogućnost pristupanja internetu (ovdje ne mislim na wlan) je praktički glup potez...to je samo moje mišljenje...
Nemam takav aparat, da ga imam bi znal. Samo me zanima dal stvar funkcionira bez pristupa na net. Imam inače nokiu 5800, instaliran garmin gore, pa me zanima dal nešt slično mogu i ovdje...
moze savjet koji gps program da stavim na x10...s obzirom na velicinu ekrana itd...
stavi iGO motonav. ima dobre karte i hrvatsku glasovnu navigaciju.