Pozdrav!
Samo jedno kratko pitanje, posto sam naisao na svakakve informacije u ovom i drugim forumima...
Koja mreza ima najbolju pokrivenost poziva?
Printable View
Pozdrav!
Samo jedno kratko pitanje, posto sam naisao na svakakve informacije u ovom i drugim forumima...
Koja mreza ima najbolju pokrivenost poziva?
Satelitski telefon! :D
Salim se, pa nema niti jedna mreza bas 100% pokrivenost pogotovo ako volis setati prirodom ili signal trazis u podrumima, tunelima,...
Neki kazu da je t-mobile sada najjaci u tome, ali sigurno i oni imaju rupa!
Hvala na odgovoru :D
Opcenito mislim koji ima najbolji, nedaj boze izgubim se negdje jednog dana i ne mogu nazvati svoju mamu ;D
A ako nema bas razlike, onda jbg, Tele2 ce biti izbor potsto je najpovoljniji za sve+internet (al cuo sam da dosta cesto nestaje signala, iako.. to sam citao neke postove od prije par godina).
napisi gdje se nalazis, u zg vjerojatno neces imat problema, a u drugim mjestima postoji mogucnost ako bas pogodio neko manje pokriveno mjesto, ali tu postoji mogucnost internog roaminga...
U Osijeku, ali me zanima opcenito pokrivenost, na sto si na neki nacin sad i odgovorio :)
Ja sam isto u Os i do sada se ne mogu pozaliti da nisam imao signal od Tele2, naravno uvijek se moze naci neki podrumski prostor gdje ga nema.
Tele2 vise nema roaming sa t-mobileom u Os (samo da znas) ali se makar ne moras bojati da ce ti internet promet se naplacivati po skupljim cijenama (ali ovo je vec offtopic)! :)
iz iskustava Tele2 onda izbjegavaj. T-mobile nemam, a VIP-om sam zadovoljan ako pričamo o pokrivenosti.