-
Wormsi Java
Dakle, prije nekog vremena sam poslao u onaj thread "java..." ali nitko ne odgovara pa moram ovaj topic otvarat... Jel ima netko Wormse u javi koji rade na v525? Meni jos nijedna verzija nije proradila...
mail : viperoneBRISIOVO@net.hr (naputak, brisi capslockana slova za pravu mejl adresu :) )
danke
-
Imam ja, mislim, 2-3 verzije Wormsa. Ali u uredu. Mailam ti sutra pa probaj...
-
To sam i ja postavio pitanje, pa pošalji i meni.
-
A jesi li ziher da rade te verzije? Imam i ja par verzija pa ne radi. Nešto je bila spika, kao, makni neki j2me file pa će proradit,ali ništa.
-
Ma jok. Imam oko 1000 igara, koje navodno sve rade na v600 (dakle, na cijeloj V-seriji), a niti jednu nisam probao!
Jedino šta sam od JAVA aplikacija stavio na mob (osim onih pre-installed Monopolyja i Stuntmana) je TheLadiesCalendar :bunny:
Tak da sam sretan ako netko to koristi i hoće probat.
-
Kakav je to calendar, za pratiti ciklus ili za pratiti kada si se s kojom dogovorio? ;D
-
Fora je taj calendar, imam ga i ja u mobu, ali je bed kaj on sam odredi koliko bi trebala curi menga trajat, možda joj baš bude duže ili kraće, tak da je lagano neprecizan... Ali opet, programčić je zakon :)
-
Kako Brainbug veli - tool za precizno nišanjenje :D :D :D
Bio je jedan mnogo softiciraniji na Symbianu (imao ga ja na 9210), puno preciznija
stvar, ali... Šta jes' jes' - cigla je stvarno prevelika!
Jay, Brainbug --> check your mail, gentleman
-
Nećemo se mi ljutit ako ti uploadaš taj programčić :thumbup: Možda bi i nama ostalima dobro došao.
-
potpuno se slažem! BlueDevil ak ti nije bed mejlaj molim te i meni oba programčića, igrica nije loša a dala bi se napraviti i neka mala baza s onim drugim ;D
-
vvidak11, Night Hawk --> PM vaše mailove, pa ujutro šaljem programčiće.
@BrainBug: nije meni toliko do M dijela, koliko do ovulacije ;D
-
Hehe, čuj meni praktički puca ku*ac kad mi cura pije tablete... Ali opet, opreza nikad dosta :cool:
thnx za mejl