-
preglednik slika
da li znate i koristite neki preglednik slika (tipa ACDSee za win platformu) koji je za symbian?
ja sam probao SplashPhoto. Mnogo brze ucitava slike od standardnog prikazivaca ali mi je zato svim slikama promenu datum na vreme kad sam ga instalirao tako da su se skroz poremetile..
-
Ma i meni se sve zeznulo sa tim programom,cak mi kada je slika umanjena pokazuje neku drugu,umesto te prave... Izbrisao sam ja odmah taj program!!! A za drugi ne znam,ustvari ima jedan,zove se Album,ali i on nesto zeza....
-
Ja na sx-u koristim Resco Viewer,puno je brzi od originalnog preglednika slika samo treba malo navikavanja....
-
-
to je definitivno najbolji i najbrzi preglednik slika....koristio sam ga na mnogim mobitelima a sada i na p900 i da mogu izbriso bi predinstalirani preglednik....
-
Ja mislim da imam Resco Viewer na racunaru,ali ga nikada nisam probao,bojim se da ne zabrlja kao i svi prethodni.Ima li ko iskustva sa njim i 6600?
-
da,radi savrseno....isprobaj,neces pozalit.
-
odlican program, instalirao sam i sve radi, ova verzija 4.20.2 je ok ali malo je bagovita (hoce da zaboravi podesavanja) dok sam na iphone-u nasao 4.20.4 koji odlicno radi
-
...Resco Viewer :thumbup:...odličan preglednik...hvala "alcatraz"...