Moze li mi netko reci da li baterija od 1000mAh traje dulje od originalne.Netko kaze da traje a netko da ne!!!!!!!!!!!!Jer mi ova traje oko 3 dana.
Printable View
Moze li mi netko reci da li baterija od 1000mAh traje dulje od originalne.Netko kaze da traje a netko da ne!!!!!!!!!!!!Jer mi ova traje oko 3 dana.
Pa jel ti uopće koristiš taj mob,meni jedva da izdrži dan i pol :retard:
da, s prčkanjem preko kabla dan i po traje...a teško da bi mi i bez trajala 3 dana
;D U principu to mene i ne čudi (mislim 2 displaya,poly itd.itd) prošla su vremena ercsona t20 i baterije od tjedan dana.
Ako ima više mAh, onda dulje traje. To sigurno stoji. A sad, koliko dulje, to ovisi o tome koliko ima originalna. Nij baš da ona od 1000 traje duplo nego ona od 500, ali tu negdje je. Traje malo manje nego duplo.
I da li ce netko dati odgovor da li vrijedi baterija od 1000mAh ili ne.Da li traje duze????????????Sad sam vidio odgovor od BlueDevila.
EDIT:
A da li se moze ubrzati da kad se pisu poruke,kada su slova na istoj tipki,da on brze prebaci na sljedece slovo???????????
Naravno, stisni jednom samo onu tipku udesno. Ako stisnea dvaput, onda radis razmak
Perisa, nemoj ovako nizat po 2-3-4 u redu, nego ako treba nekaj dodat editiraj zadnju poruku pa dodaj šta si trebao.
EDIT:
Brainbug, pretekao si me :retard:
o.k.Nisam koristio forume do sad.