isntalirao sam novi soft na nokiu (v 07.21, RM-217) i na njemu nema hrvatskog jezika i kada se upiše *#92702689# ne pokazuje vrijeme razgovora uopće. kako da to dvoje vratim?
Printable View
isntalirao sam novi soft na nokiu (v 07.21, RM-217) i na njemu nema hrvatskog jezika i kada se upiše *#92702689# ne pokazuje vrijeme razgovora uopće. kako da to dvoje vratim?
Hm, da ti ne povlači možda postavke jezika sa SIM kartice? Nedavno sam flashao isti firmware i imam hrvatski jezik, ali ga ne koristim.
Što se tiče trajanja razgovora, ni to ne koristim, ali također nemam ništa u tom izborniku.
prije ovoga sam imao firmware 2.4 i imao sam oboje, trajanje razgovora nije toliko bitno ali onak volim pogledat. u mobitelu je t-mobite kartica. da li to ima veze, mogu u njega staviti tele2 ili tomato karticu, da li to možda ima veze?? da li postoji neka fora ko na SE da se naknadno dodaje language pack??
da li ovaj postupak: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=160 vrijedi i za nokiu 6300??? znam da piše za bb5 telefone što 6300 nije al svjedno pitam. možda ipak može??
Promjeni product code ,stavi balkan, updejtaj software i dobit ćeš hrvatski
A trajanje razgovora banana mislim da su to maknuli u novijim verzijama softwera