Webshop kupovina bona=DUPLI iznos!
Kupovinom bona preko web shopa dobije se dupli iznos bona: 50 kn bon znaci jos +50 kn na racun (ukupno 100). 100 i više kuna znači +100 kn na račun gratis. ( samo prva naoplata bonom u mjesecu se podupla i tako do 30.6.)
Kupio sam 4 bona tako za 4 različita korisnika i uspješno nadoplatio. 2 bona na jedan amex, 2 bona na drugi amex...
Pokušao sam sve na prvi ali mi odbija transakciju za 3. bon (na drugoj kartici nisam pokušavao).
Amex služba za korisnike kaže da nevidi da je odbijeno - što se njih tiče nisam ni pokušao kupiti...znači tele2 nešto zafrkava ili blokira ili što već...nije mi jasno zašto?! Što zar samo 2 bona mogu kupiti na karticu ili..? A 2-3 min poslje sam pokušao s drugom karticom i od šusa prošla dva bona, jedan za drugim sam kupio i nadoplatio različitim osobama... Neznam, jučer im je isto to štekalo, ali javljalo da nema veze sa serverom...
Kako god, isplati se - kupiš bon od 50 kn kao i inače i dobiješ još 50! Napokon nešto za postojeće korisnike - samo rade akcije navlakuše za nove korisnike... i još ja sam pretplatnik - tako da ni ovdje nemam sreće... Pretplatnici su uvijek kažnjeni kod tele2! :(