Cijena mobitela je 4.499 kuna...
http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3584
Printable View
Cijena mobitela je 4.499 kuna...
http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3584
na intelkomovim stranicama još nema cijene...
Ako uistinu bude 4500kn, biti će to odlična cijena...
1200 kn jeftiniji od HD2 , a samo 500kn skuplji od Legenda...
PS: intelkom ima akciju od 10% popusta prilikom on-line narudžbe.. (samo neznam da li se to odnosi i na nove mobitele)
kako ico to moze biti dobra cijena?
upali auto,curu pod ruku i gas preko u trst,499 eura ;)
za tu razliku od 1000 kuna se jos i obucete ..
po tmoe što je hd2 bio 1000 skuplji u početnoj ponudi. stoga jedan od trenutno najboljih android uređaja za tu cijenu, odlična ponuda.
@rooney: pa u oglasniku ga imaš novog, otključanog za 480evra.
samo je pitanje garancije...
da li je nekog privatnog servisa ili kod službenog uvoznika HTC-a...
Pošto je Desire mobitel sa velikim Touch ekranom, tu bih rađe išao na službenu garanciju... (ovo u mariboru za 420€ je OK cijena, ali je isto privatna garancija. pa ako se nešto pokvari, vozi im u Maribor)
ma naravno, to je odluka koju svatko mora donijeti sam za sebe. ja, recimo, nikad ne bi platio 1500 kn više zbog garancije u zagrebu.
malo karikiram ali kroz gužvu mi do servisa u zagrebu treba možda samo duplo manje nego da se zaletim autoputom u maribor. a šta se garancije tamo tiče nema sumnje da mobitel neće bit popravljen/zamijenjen.
uostalom, ako hoćeš našu garanciju uzmi taj isti telefon s istom garancijom u oglasniku za soma kuna manje.
sve to stoji... ali garancija kod "privatnika" (oglasnik) i garancija kod službenog servisa se ipak razlikuju...
Garancije preko oglasnika su kod nekog servisera koji servisira sve vrste mobitela, dok je službeni uvoznik ipak specijaliziran...
Neznam. Na nekim modelima mobitela me je bila briga za garanciju, dok na drugim, mi nije svejedno da li ima garanciju ili ne...
Dobar dio ovih koji su ga dobili će ga raspršit po oglasnicima, znam već troje ljudi koji će to učiniti, jer im je to čista lova.
Desire iz VIPa nije zaključan...
Prijatelj ga uzeo za 3100kn sa vip garancijom.
Lik ga je uzeo preko neke tarife za jeftinije jos i prodao za 3100kn...
Probao sam Desire, jako dobro radi. Sviđa mi se. Brz je...
jelda :)
još kad bi bio u lakšem Milestonovom kučištu sa tipkovnicom.... :)
ili baš me zanima kako bi Desireov rom radio na Milestonki...
p.s. ne sviđa mi se ova svjetlija boja na kučištu, ima perla efekt i ovisno o jačini svjetla vani mijenja se od sive preko neke ljubičaste na nešto što vuče na rozu... grozno...
zato je milestonka pravi muški mobitel :)
Al što je HTC napravio od Androida, svaka im čast! toliko sitnih tweakova i optimizacija.... usudio bih se reći gotovo savršeno :)
jedno pitanje uzeo sam danas desire za 3200kn na cnro vidim kutija je iz vipa tip kaze da radi na sve mreze a posto se mob puni jel to moguce?da nije zakljucavan itd..?posto sam ja na JUNE2(tele2:):)
Desire iz Vipa NIJE zaključan.
ja sam danas kupio svoj Desire, i makar je prodavačica rekla da je zaključan, ja sam stavio T-mobile karticu i radi najnormalnije... :)
odlicno jer ja sam uzeo curi telefon ja imam legendu :) hvala bogu nece me ubit :D
Nisu zaključani i što je još bitno, imaju boot 0.75
a sto znaci to da imaju boot 0.75
To znači: moguće ga je rootat
aha hvala momci a dali da napravim taj reset na tvornicke postavke posto smo oboje i ona i ja na juncu2 tako da to od vodafona za net joj i nije potrebno i jos nesto,,,malo offtopic al imam legendu kako da vidin koji ja imam boot i dali se moze rootat ?
Neznam jeli tko postao ili ne te gdje, ali po pisanju upgrade na Android verziju 2.2 (Froyo) za Desire očekuje se za 23.06.?