http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl.../nagradna-igra
Pa ajd da vidimo ko i kad planira stat u red????
Vrhunsko!
Printable View
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl.../nagradna-igra
Pa ajd da vidimo ko i kad planira stat u red????
Vrhunsko!
Dizanje satora u petak navecer, ili ko mr. Bean ostavit "nesto", lutku na napuhavanje, da ti cuva mjesto :-) Pitanje je samo u kakvog klauna se zamaskirat!? Mislim da ce bit bolesno i zanimljivo... ali osobno cu sve to popratit na TVu, a telefon posteno platit kad se pojavi.
Podijelit će 91 Desire? Malo mi je to sumnjivo.. I sigurno će biti neka caka, recimo ovo mi je zapelo za oči:
Izgleda da će mijenjat pravila nagradne igre zadnji dan, odnosno kad će već pola ekipe zauzimat mjesto među tih 80 :D= Citat =:
Članak 2.
Naziv nagradne igre je 'Samo poželi'. Nagradna igra održat će se dana 24.04.2010. godine. Pravila nagradne igre bit će objavljena dana 23.04.2010. godine na web stranici www.vip.hr i u dnevnom tisku.
I slikat se obučen ko kreten za novine, web, tv. Uz objavu osobnih podataka.
c/p s vipnet stranice:
Sudjelovanjem u nagradnoj igri 'Samo poželi' dobitnik je suglasan da mu se podaci objave na web stranici ww.vip.hr
Ti podaci uključuju:
* Ime
* Prezime
* Adresu
* broj Vip telefona (ako Vip Služba za korisnike nije dobila podatke od dobitnika)
Vipnet zadržava pravo korištenja imena dobitnika glede objavljivanja istog na web stranicama i publikacijama bez dodatnog pristanka dobitnika.
Cijena; prava sitnica.
Vipnet ima odličan android izazov. Ovime se u mojim očima srozavaju.
Naravno, ovo će puno jače odjeknuti. Ljudi čekaju u redu za obučeni ko budale za nešto što nije ajfon.
btw. Usporedite fond nagrada jedne i druge "igre". Očito se cijeni znanje.
ps: promjenio bi nick u: "staro čangrizalo" da mogu. :biggreen:
Kampiranje može počet već danas ;D
Zašto ne? Izgledam k'o kreten besplatno- zašto ne bih i nešto sada dobio za to :p
Još da daju dekodirane... :notooth:
Naravno, tako i treba biti- da se znanje puno više cijeni.
Za to stvarno trebaš nešto dobro smisliti i (znati) napraviti, a za ovo samo dođeš tamo i izgledaš što gluplje. :D
Pogledaj koliko ljudi je išlo na trenutak istine- unište život sebi i svojima pred previše ljudi i uglavnom ništa ne dobiju (osim te "popularnosti"- ako je kome to nagrada...).
Ma, ja sam mislio po jednoj osobi.
Ako pobijediš u Android izazovu dobiješ 91000, a ovdje oko 2400.
Ovo za klaunove- tko zna misle li da moraš doći odjeven u sve boje ili samo neke... :notooth:
Ma ne isplati se izigravat klauna, iovak ce vecina tih telefona otic "tatinim" sinovima... :-)
Valjda znate kak stvari u nasoj lijepoj drzavi funkcioniraju!
Hm to za tatine sinove, to bi možda mogli smuljat za onih 11 lipo sređenih 'klaunova'. Ovo 80 prvih oji dođu, e tu ne vidim baš puno mista za muljanje. Nekako sumljam da će te neko izbacit jer nisi obuka baš sve boje vipa na sebe???
Svakako ko voli nek izvoli nagrada je više nego odlična...
Fond nagradne igre je 217.000kn, dijeli 91 Desire. Jel moguće da će mu cijena biti cca. 2400kn? hehe
Pričekaš malo kad na xda izdaju konačno tut za rootanje i spremaš na karticu :coffee:
To i mene zanima.
U uvjetima ne piše.
Tj. trebaš biti Hrvat od 16+ godina i ne biti zaposlen u Vipu (ili imati nekog iz uže obitelji zaposlenog tamo).
Nigdje se ne spominje pretplata (a i bi mi imalo smisla).
Makar, možda u petak dodaju nešto novo...
Vidmo se onda tamo ;D
Da, ali to je pod privatni pretplatnici... A i tako je, to bi imalo smisla... Sigurno će bit ljudi koji će potpisat ugovore samo da bi mogli sudjelovat u tome i onda im ta akcija i ima smisla, jer ovo da ih samo tako dijele baš i nema... Al vidjet ćemo kakva će to izmjena pravila biti u petak :)
u vezi VIPove nagradne igre, dal treba imati sve one boje na sebi, ili moze samo neke od njih?
SZK kaže samo neke, tj. dovoljno je i dvije.
Makar, najtočnije ćemo vidjeti u petak kada izađu finalna pravila.
po mojem su ovo finalna pravila... cak se i dokument tako zove...= Citat =:
Pravila nagradne igre bit će objavljena dana 23.04.2010. godine na web stranici www.vip.hr i u dnevnom tisku.
a u petak ce ih objaviti u novinama i na vip.hr, ovo je www.vipnet.hr. tako sam ja skuzill
Jeej, ja imam bordo cipele sa narančastim žnjurama, bordo t-shirt i narančastu majicu, a hlače ću obući vjerovatno bijele. :p
I uopće ne izgledam u tome kao klaun... :retard:
Mene samo zanima jel trebam imati VIp telefonski broj, jer u uvjetima sudjelovanja se to ne spominje, ali se zato spominje u članku devetom:
"Sudjelovanjem u nagradnoj igri 'Samo poželi' dobitnik je suglasan da mu se podaci objave na web stranici ww.vip.hr
Ti podaci uključuju:
* Ime
* Prezime
* Adresu
* broj Vip telefona (ako Vip Služba za korisnike nije dobila podatke od dobitnika)"
sad mi je zao kaj nisam iz zagreba :cry:
ali svaka čast vipu kaj dijele ovakav super mobitel ko krumpire.
ako ga neko od vas dobije, a poslije nije zadovoljan njime... tu sam! :crazy:
A, tko zna...
Meni se čini da nije baš razvikana igra... (bar za sad :D).
To je dobro.
Živi li netko tamo u blizini- pa da javi kada se počnu skupljati ljudi? :p
Eto, ja (kad dođem) ću javiti koliko je ljudi tamo.
Možda da izbrišemo ovu temu :notooth:
Pa, 'ko je jamio- jamio je :funny:
Ne al ozbiljno, ja sam isto za to da se pobriše tema, uostalom ovakve stvari bi trebali saznati najvjerniji korisnici koji stalno studiraju stranice operatera, a ne neke plavušice koje ovdje na forumu zalutaju tražeći sve na pladnju pa otkriju ovakav lak ulov. :p
Ja sam planirao bacit sidro negdje oko 2-3 pred centrom...