Treba mi najvise za da mogu koristiti internet. A nemam POJMA sta treba imati taj telefon.
Moze i neki drugi model
hvala
Printable View
Treba mi najvise za da mogu koristiti internet. A nemam POJMA sta treba imati taj telefon.
Moze i neki drugi model
hvala
HD2 je najbolji za internet- ima najveći ekran.
Kakvo pitanje- takav odgovor :p
Daj razmisli što bi još od mobitela trebao... fizičku tipkovnicu, koji OS...
I ja ti dajem glas za HD2, georgy ti je dobro naveo razlog.
Ma ja da sam znao ne bi pitao... ali i mene me vuce ovaj mob hvala
iako nisam neki fan Apple-a.. u svrhu surfanja moze se predloziti i Iphone...
Za internet definitivno iphone. HD2 je super, ali wm su već davno pregaženi,tako da mi ta kupovina izgleda kao da kupujes najnoviji laptop npr. dell xps i onda na njemu vrtis windows 95 (ajde dobro 98). Ova druga dva su hah... n97 isto ne bih nikako preporucio manji vise iz istog razloga kao i hd2, a n900 je vjerojatno super stvar ali mi se jos uvijek cini kao neki nokia prototip koji su eto bacili na trziste, da se ljudi malo igraju, da oni pokupe malo feedbacka, ali zapravo s njim nista posebno ne planiraju nego samo ispituju teren... dakle iphone (ako mozes strpi se do 4.0, a ako ne 3GS)
Nokia N900 ;)
N900 je ono sto je N97 trebala biti. Svi navedeni su vise no dobri za surfanje, no HD2 je najkomotniji zbog ekrana. No, ako je primarna namjena samo Internet i ne trazis nista vise, HD2 je preskup.
Između ovih mobitela izabrao bih N900
Moj prijedlog je HTC HD2.
Koristio sam sve navedene mobitele osim N900 i mislim da HD2 nema konkurenciju. iPhone je takodjer super za internet ali nema podrsku za flash.
Surfao sam preko ajfona i hd2, i hd2 je apsolutni pobjednik...ekran je premoćan i sve se vidi bez zumiranja...ne bih ga mijenjao za ništa na svijetu..sve je brzo, ekspresno i ugodno.