-
pomoc oko jave
imam problem, sa raznih sajtova skidam java igrice za moju nokiu 5310 xpress music, na ti sajtovima pise da je igrica za moj telefon, drugim ljudima rade, a meni malo pokrene igricu i izbaci mi eror sa sledecom sifrom Out of memory error java/ lang/ Out of memoryerror, a u telefonu imam micro sd karticu od 2 gb.... molim vas pomozite
-
Gdje ti je igra spremljena, na memorijsku karticu ili na memoriju mob.? Nekad je i mene to znalo zezat, prebaci sve na memorijsku, i dok igras igru ugasi druge igre i programe, nemoj da ti ih je viseistodobno aktivno.
-
na memorijsku je prebacena, slobodno imam oko giga memorije, i nece, stvaro za poludeti
-
Vjerovatno ti je "radna memorija" ili kako se to zove u Nokiji prepunjena. Koliko ti je popunjeno memorije na samom telefonu, ne na memorijskok kartici?
-
u samom telefonu imam 22.2 mb slobodne memorije
-
Radna memoriji ili ti RAM. Na to je 10aLEX mislio.
Imaš još neke aplikacije pokrenute u isto vrijeme?
-
ne znam sta je ram memorija na nokiji?? za to prvi put cujem gde mogu to da proverim, ne mogu se pokrenuti vise aplikacija na ovoj nokiji od 1
-
Mislio sam da je 5310 Symbian.
Kad sam imao S40(verzija softaware na Nokii) kad bi mi se pojavio taj error samo bi ušao opet i radilo. Ne znam
:coffee:
-
A kad si zadnji put ugasio mobitel? Možda je u tom problem..
-
evo sad, opet sam pokusao i nece, plizzzzz pomozite