Trebam novi mobitel (SE fan nekad...više ne)
Do sad sam uvijek imao SE mobitele, šta ja znam zašto, sviđali su mi se menui, nekako sve mi je bilo logički, brzo, puno opcija za malo para...
K608i koji sam imao pred 3 godine je bio najbolji mobitel kojeg sam imao, po mojim kriterijima.
Sad imam C902 i to je tragedija od mobitela. Oću novi. Budžet - do 200€. Ne mislim davat više od toga jer znam kako se ponašam sa tim spravama nakon 2-3 tjedna.
Bitno mi je;
- slušanje muzike
- brz menu
- da ne šteka ili da se ne zaledi usred kompleksnih radnji kao recimo "ja listam imenik, neko me nazove, i onda mob crkne od silnog protoka informacija" ko šta mi zna ovaj C902 napravit
I to je to. Fotoaparat me ne zanima, to je sve smeće, za MMS je dosta bilo šta, a za druge slike imam i pravi fotić. Wifi mi ne treba, smatram da ako mobitel nije iPhone da nema smisla imat internet. A iPhone nemogu uzet jer nije to za mene mobitel...a i ne kužim sve te unlock update jailbreak fore, jel mogu ja to koristit mirno bez da mi jedan dan vrisne ako ga spojim na komp krivo pa se "apdejtira" ili šta već...
Teško bi se odlučio za nešto drugo osim SE. Ali ako u ovom opisu ima neki mob druge marke...možda je vrijeme za promjenu.