Imam samo jedno pitanje u vezi przenja igrica. Imam jednu igru koja ima 7gb,pa me zanima kako da to podijelim na dva dijela da mogu sprziti na dva dvda od 4.7 gb? Moze li se to napraviti? Kako?
Printable View
Imam samo jedno pitanje u vezi przenja igrica. Imam jednu igru koja ima 7gb,pa me zanima kako da to podijelim na dva dijela da mogu sprziti na dva dvda od 4.7 gb? Moze li se to napraviti? Kako?
Moze se.
Ako koristis WinRAR [sto bi ti preporucio] onda je lagano.
Upalis program, odaberes igru [pretpostavljam da je u ISO formatu, i onda imas gore gumb "Add".
Pritisnes ga, i imas pod General, dolje ljevo "Split to volumes,bytes".
Odaberes to i onda gledas na kolko MB,GB hoces da ti rascjepka taj fajl [igru]. :)
...sumnjam da je mislila na taj način...vjerojatno hoće dvd da podjeli na 2 dijela s time da instalacija može uredno raditi - tj. da nakon pokretanja instalacije traži drugi dvd za nastavak...
...da, razumijem, ali je kompliciraniji i traži ponovno sažimanje u jedan file na samom računalu što udvostručuje, ako ne i utrostručuje vrijeme instalacije...
Ak ne želiš naknadno spajanje dijelova, jedini način je da se instalacija prepakira sa drugim installerom. Ili to ili kupi dvd9 :)
A jeste ga zakomplicirali...
@Irena: Uglavnom pretpostavljam da imas originalnu igru (kupljenu), pa si zelis napraviti backup... :)
Ja osobno ne volim dvoslojne DVD-e, ali ne zato sto su skuplji, vec zato sto mi djeluju nesigurniji za backup... Zato i radim backup na jednoslojne DVD-e.
A sada najbitnije... Ne znam o kojoj se igri tocno radi, ali postoje stranice (potreban registracija) koje se bave upravo time.
http://www.cd-2-dvd.com
Ne nije originalna igrica nego je skinuta sa neta,7gb. Ja to zelim sprziti na 2 dvda
Ima li tvoj optički uređaj mogućnost čitanja DL (Dual layer) DVD medija? Ako ima,imaš lakše riješenje. Dual layer DVD može na sebe pohranit do 8 GB. ;)
Da imam to moze prziti i citati.Znaci da se ne moze dijeliti na dva dva? Koje s*****! Unaprijed Vam hvala. Kupit cu dvde od 8 gb
Može se dijelit i to su ti već opisali tu gore. Ovo sam ti samo preporučio da se ne za*ebavaš sa svim tim ceremonijama ako već imaš dual layer optiku. ;)
@Irena: Moguce je za vecinu igara i nije jako komplicirano, ali ima zezancije sa time... Moras dobro prouciti one stranice koje sam ti gore napisao i ako pratis upute neces imati problema...
DL DVD-i su sigurno jednostavniji i brzi izbor...