N82 ima xenon bljeskalicu to je plus za taj model a šta n79 ima bolje naspram N82?
Printable View
N82 ima xenon bljeskalicu to je plus za taj model a šta n79 ima bolje naspram N82?
cijenu???
to su ti poprilicno razliciti mobiteli, tako da trebas vidjeti sta ti treba kod telefona, n97 je noviji model ima qwety tipkovnicu touchscreen vise memorije... vise mogucnosti, ali ako ti ne trebaju te accesories onda nema razloga da vise placas...
n79 ili n97? :D
n79 ne 97
a n79 je noviji, ima noviji simbian noviju javu, za nijansu jači procesor bolji wifi, i po meni je lipši malo, a i manji je i lakši i tanji, dok su ekrani su jednake velicine, e i baterija je jaca
ali opet kolika je razlika u cijeni ako mislis minjat i nadoplacivat odgovor je NE
ako je n79 makar 100 kn skuplji ja opet nebi bolje par pivica :)
ima sam oba i da budem iskren zadovoljniji sam bio sa n79... n82 ima bolju kameru i za nijansu bolju tipkovnicu te je mrvicu brzi u radu.... i to je to...
n79 ima bolju bateriju, naoviji OS sa svojim prednostima, FM transmiter (moze nekad fino da posluzi) i manjih je dimenzija sto ces cjeniti u ljetnim mjesecima....
sada imam 6220c(razjebanu do bola koju nitko neće) i mogu je mjenjat uz nadoplatu za n79 u ovlaštenoj trgovini a ako bi kupovo n82 prvo moram prodat svoju kramariju pa onda preko oglasa kupit n82. xenon bljeksalica je meni jedna velika prednost. ali opet ako n79 ima neke karkateristike zbog kojih ću bit zadovoljan led bljeskalicom onda može. ali to što je za nijansu brži i ima bolji wifi ništa mi neznači.
joj ljudi poludit ću nemogu se odlučit. fm transmiter mi je zakon stvar.
***** ga u kameru i bljeskaliicu to me jedino jebe
opet n79 može imat stalno upaljenu bljeskalicu(glavu spašava nekad)-i to mi je jako važno
Dali u N82 onaj kockasti yoistic može svijetlili oko ruba?
Dajte još koji razlog zašto da uzmem N79. stvarno sam u nedoumici kupio ovaj 6220 c kvaliteta izrade u p.m. neželim se opet zajebat nemogu si baš svakih pola godine priučtit tak oskupe mobitele. hoću da nešto kupim i da sam zadovoljan s tim i da mi traje
imao sam oba moba i vrlo su slični,i jedan i drugi su mi bili dobri,nemam nekih zamjerki,ali mi je n82 ostavio bolji dojam,zbog kamere i boljeg izgleda
Ne znam kaj si zapeo za taj xenon,u stvarnom životu to i nije neki plus,n 82 ćeš teško naći da je nova i da nije prepakovana u neki nekvaltetan oklop,,,to ti je najveća katastrofa, ako možeš doplati i kupi novu n79,to ti je nabolje rješenje.
vec vidim za pet dana black otvara temu-n79/n82 mi pala sa skutera,uletila mi u rezervoar-ljudi pomagajte...hehe
sala mala
oba telefona su super
ja bih radje uzeo n82 jer mi je cvrsci i kvalitetnije napravljen
to je uz n95 8gb najkompletniji telefon na trzistu vec odavno
iako ni n79 nije los
moj glas ide za n82
Nakon duljeg vremena da se javim malcice u Forum.
N82 imam sad vec 15 mjeseci osim N73 to mi je mob sa najduljim radnim vijekom.
Kaj ce ti Xenon ako hoces lampicu kaj ima N79,razlika za slike je nebitna.
Osobno da je N79 bila u ducanu kad sam kupoval N82 kupil bi N79 cijene su bile identicne.
Dakle odluci kaj ti je najnitnije svjetlo i Fm transmiter od N79 ili izdrzljivost od N82 u koju sam se uvjeril i ta famozna Xenon koja mi bas nekaj u nocnim slikama nije puno pomogla.
Kako se N79 u padovima isl ponasa to neznam.
Inace sjecam se tvojeg posta od 6220c sam sam imal taj mob da mu je zaslon bil velicine kao na N82 ili N79 nebi ga prodal.