...ne znam jeste li čuli,ali to je istina :)...
Printable View
...ne znam jeste li čuli,ali to je istina :)...
Za drugo da za prvo ne.
Sam daj neke informacije kolika ce bit cijena poziva kod njih, oce bit pretplate i kolika ce bit, kak cemo se moc prebacit na novog operatera?!
Sigruno će biti i prepaida. SMS se već dugo očekuje.
odkud ti za fiksni sms???
inace malo pogledaj prije nego sto otvoris temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6709
Piše danas u novinama. Cijene su slijedeće: 21 lp unutar fiksne mreže, 39 lp prema T-mobile, VIP-u za sada nije moguće poslat SMS, očekuje se uskoro jer im je poslan ugovor. (Cijene su otprilike, čital sam to ujutro)
..."coma",nisam vidio tvoj thread...nadam se da neće biti problema...
cijene su ima usas! ko na mobu
od jučer navodno šljaka u ZG-u a od ponedjeljka u cijeloj HR
a di se mogu naći postavke?
da, koji je broj centra? jel se treba prijaviti?
...treba se prijaviti (aktivirati) ,i to tako da se pošalje SMS poruka sadržaja FSMS na broj 3767...
http://www.t.ht.hr/press/novost.asp?id=1149
Za aktivaciju usluge Kućni SMS dovoljno je poslati poruku sa sadržajem «START» na broj SMS centra 13330.
napravio sam to i ništa se ne dešava :(
Imaš CLIP? Ja još nisam probao, mislim da tek od sutra ili preksutra službeno kreće...
I kak ja da sad znam da mi telefon podrzava sms a prikaz broja podrzava.
= Citat =:
T-Com predstavio Kućni SMS Danas je u središnjoj zgradi T-Hrvatskog Telekoma predstavljena usluga Kućni SMS, kojom je slanje SMS poruka postalo dostupno i za 1.700.000 korisnika fiksne telefonske mreže. Aktiviranjem usluge, oni će moći razmjenjivati poruke s drugim korisnicima fiksnih telefona i mobilnih telefona T-Mobile mreže ili ih slati na e-mail adresu ili telefaksni uređaj. Usluga će u čitavoj Hrvatskoj biti aktivna od 22. studenog. Preduvjet za korištenje usluge Kućni SMS je da korisnik posjeduje telefon koji podržava SMS te da ima aktiviranu uslugu Prikaz broja pozivatelja. Za aktivaciju usluge Kućni SMS dovoljno je poslati poruku sa sadržajem «START» na broj SMS centra 13330. Tijekom promotivnog razdoblja, do kraja godine, T-Com je pripremio pakete koji, uz telefonski uređaj po atraktivno niskim cijenama, uključuju i besplatnu uslugu Prikaza broja pozivatelja te besplatnih 200 poruka mjesečno.
@gog: imam clip
@sile: pa to je jednostavno ako mozes pisati smsove na telefonu onda ti telefon podrzava smsove (nevjerovatno! :) )
E, a ovo se meni desilo... podesim ja broj service centara na 13330, napišem START u sms i pošaljem na isti broj (13330, dakle) i onda mi je na telefon dolazia kojih 5 puta poziv sa 1333000 na telefon (iritirajuće!), više ne namjeravam ništa dirat da nezajeben štagod
javlja Error FD na Siemensu
Koji sve fiks telefoni podržavaju SMS?
Kakvo ti je to pitanje? Pa svi oni na kojima piše da imaju podršku za SMS ;D previše je modela u igri, samo znam da moj podržava, gigaset comfort 4010...
i ja imam isti, ali bojim se da ce mi seka sada nabijati racune!
...fak nisam ni znao da 4010 podržava (nije me ni zanimalo), sad i ja imam mogućnost to aktivirati i kao za vraga neću jer mi ne treba... ;)
i ja imam siemens 4010 comfort :)
Ma ja ću aktivirati, a sis će dobiti po prstima ako se raspištolji previše... Mislim ak sam već doma uvijek se mogu spojiti na internet i poslati par sms-ova...
ostaje pitanje... kako aktivirati???
...nazovi 0800 9000...