Zna li netko da li USB Data kabel za Motorolu T720/V60/V66/V300/V500/V600 paše i na E550? po nekoj logivi, trebao bi.
hvala
Printable View
Zna li netko da li USB Data kabel za Motorolu T720/V60/V66/V300/V500/V600 paše i na E550? po nekoj logivi, trebao bi.
hvala
Znam da paše od Motorole v525.Ja ga koristim na motoroli E550.Onda vjerovatno paše i od v300.
Paše, isti je konektor, isti je pinout.
= Citat =:
Izvorno postao perisa
a koji software koristiš? ako nije bed...pozdrav
Spajam se na mob. preko Phone mobile Tools i sa P2K managerom.Da li ti imaš E550 ?Trebao bi mi backup melodija preko P2K menagera.Nešto sam pobrisao pa mi ne radi izbornik kod Stilova zvona.Ne mogu uci u npr. Detalji glasno.Ako si to vec radio.Pozdrav
mail mi je: perisa@net.hr
nisam još ništa, novi sam u ovim vodama...čim se malo uhodam, javim ti se...
koji phone tools imaš?
ja, naime imam, MPT 2.20b i neće mi skužit mob...
ugasi mobitel pa ga onda priključi na kabel i onda pokreni MPT pa kad ti kaže da nije našao nijedan uređaj onda idi na ponovno pronalaženje upali mob i trebalo bi bit ok...meni radi samo na taj način pa probaj...
Moze li mi itko napraviti backup melodija u P2K manageru??????????????????
Za motorolu E550.Na Cronetu sam.
sad je prokužio mob, ali traži me drivere za njega, a ako biram s liste nemam ponuđen E550. verzija MPT je 2.20b.. kad sma stavio motorola generic driver, dignuo se program, ali je primanje i slanje isključeno.
šta činiti?
hvala
Spoji se na internet i stavi update na neku vecu verziju i onda ce ga sam prepoznat.Ili mu stavi da imas motorolu v300 sa one liste.I opet ce sve radit.
ma skinuo sam zadnju verziju, radi SVE.