Pozdrav ekipi koja se upravo vratila doma s nogaća i naravno odmah se zahaklala na forum... :spin: :rotfl:
Printable View
Pozdrav ekipi koja se upravo vratila doma s nogaća i naravno odmah se zahaklala na forum... :spin: :rotfl:
drugi ;D
bem ti, murja me zaustavila na povratku, 5 frajera u marici čeka na cesti kojom valjda u ovo vrijeme proše jedan auto svakih sat vremena...
traži me tip da mu otvorim gepek i ja ga pitam moram li ja to napraviti i on veli da, ja reko "jeste sigurni" i drugi murjak uleti sa ne morate... ja sam kaj nisam umro od smijeha i otvorim mu gepek i velim ovom prvom da laže i onda se počeo izmotavati da kao moram ako oni odu po nalog i tako neke šeme... ;D bolje da mi pomiriše znojne stvari nego da se svadim ;D
...koji si mu to "gepek" otvarao??? ;D
heh ;D
btw, skoro sam zaboravio spomenuti wb-ove golgeterske sposobnosti, uostalom to je ionako razlog otvaranja ovog threada ;D
pa di ste hakleri?;D
evo me ;D
morao sam spasiti obraz forumaške ekipe u zadnjim minutama sa 2 gajbe ;D
gajbe čega?;)
Te gajbe na koje ti misliš me čekaju u subotu ;D
Ovo je iz druge teme al da nastavimo ovdje - zakaj chelexa nema??= Citat =:
Izvorno postao gog
e da, jesmo ovaj tjedan u čet ili sri? U kolko?
Ozlijeđen je ;D ja mislim da je četvrtak u igri...
mene je murjak zaustavio nedavno. optužio me da sam pričala na mobitel. koj lažljivac.
naravno da nisam platila kaznu. još bi ga stukla tam.
a jesi prije toga igrala nogomet? Ne? Onda se ne broji... ;)
Naravno, to nema veze sa spolom? Jednom sam na Sljeme išao, u nedjelju u 10 do 7 me krele zaustavi i veli "jeste nešto pili" a ja ga gledam, sa sarmama po dočima, sav krmeljav, i velim "pa naravno! Idem gore štundat al sam se priej toga naroljo ko životinja u nedjelu priej 7". I tip me van, pa puši, pa ovo, pa ono...
Eh, da sam žensko... ;D
.. bi ga pušio ;D ;D
počeli smo zachetavati nogas thread, ali nema veze... Jučer mi je opet murja pregledavala auto, baš su se zaljepili za mene u zadnje vrijeme...
eh da kad sam ja izašao iz igra vodili smo sa 4 gola razlike;)= Citat =:
Izvorno postao gog
kad ono ja se otišao tuširat a vi skoro izgubili dobiveno i eto
srećom "posralo te" i spasio si nam obraz;D
btw. nogas je u četvrtak ovaj tjedan
a ja sam nam obraz i stvorio da bi ga gog mogao spasiti... ;) Ipak, gol s natkoljenicom je legendaran... :thumbup:
'bate a ja sam ga baš propustio...šmrc
neka iskupio se za spavanje u prvom dijelu tekme;D
očito sam ga ja kočio;D
Nisam dobio pravu loptu ;D
buš dobil u četvrtak;) više njih.....
dogovoreno ;D
nisam znal da imate sakupljača lopti;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
marš starkeljo;D
LOLČINA! ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
bit će tebi lolčina u četvrtak;D
ja dolazim za jedno 2mjeseca...samo da mi noga profunkcionira;)....mogli bi izazvat ekipe s drugih foruma...hehe;)