Sve ste pročitali. Zna li tko možda odgovor?
Printable View
Sve ste pročitali. Zna li tko možda odgovor?
pa vec radi, ali samo za povlastene i one koji imaju veze u mobisu ;D
pa kaj ti tata ne prodaje Nokie, reci mu da ti to sredi... e totalno je cool
Al on ima veze samo u Europatradu pa ništ od toga... A kad će proradit za nas smrtnike?
vjerojatno uskoro... u Mobisu još uvijek traže sposobne ljude da vode Club Nokia, jer se njima ne da zajebavat s time... jsp_m je tamo vrlo aktivan i moguće je da će baš on biti glavni za Club Nokia u Rvata... ali ko zna? šteta što je otišao s foruma pa ti ne može direktno odgovoriti. zvali su i zappana, ali on je odbio jer ima previše obaveza na faxu, a i Panasonic mu je više pri srcu ;)
ako te baš jako zanima možeš i kontaktirat kakvog nereda s ovog foruma, on ti je skoro ko vlasnik mobisa. al više ne smijem reći :-X :-X :-X... jer ću biti ubijen, a ak se malo potrudiš s postovima možda ti i neki poslić može uletit...
PS. motre na tebe već neko vrijeme, jer si vrlo aktivan na forumu
poslić tipa možemo tebe predložit da budeš jedan od glavnih u njoka klubu... pa da svi znaju za tebe i vuku te za rukav da daš neku novu njoku 8)
motre, motre... sa snajperom... ako ipak postaneš prevel'ka faca u njoki ;D
Eh da. Trudim se. ;D Trenutno imam vremena pa mogu slat puno postova. A dosad sam ( čak :D ) jednom smrtniku pomogo. Možda ih se nađe još. Ak imate neki problem il se nemrete opredijelit koji mob kupit samo me pitajte. Rado ću vam pomoć.
Eto sad je 0:45h a ja još pišem u nokijinom dijelu poruke.Uf. Odoh ja leć. A zbilja bi bilo super da mogu biti dijelom nokijinog cluba. Povlastice da ne spominjem ;D Stay cool!!!!
Eto sad kad se toliko govori o tom mogućem dolasku club-nokie u hr, može li mi netko ugrubo reći o čemu se radi??
Pa to ti je jedna super stvar.Već sve zemlje to imaju omogućeno (osim nas naravno :P ). Možeš prek toga primat slike i te stvari. Nešto kao Samsung fun club ak znaš kaj je to
Znači otprilike nešto kao ono za sonyericssone na wap.sonyericsson.com, pa se logiraš, pa si šalješ slike, zvukove... itd.... Jel'??
Da. Shvatio si to dost brzo.Bravo!
Iz iskustva (buraz ima t68/i, stari t39, ja imo t66, t65, r600) :)
Kak to da svi imate Ericssone?
Buraz je dobio od starog koji je dobio na poslu, stari dobio na poslu, a ja mjenjam telefone ko' čarape ;)
i ja.Evo imam mob. tek 6mj. i već ga prodajem.Nisam ponosan ali šta ćeš... ;D
Maj sa sam ih mjenjao gotovo svaki mjesec.... sad mi se čini da ću prodat 7650 i kupit 6610 s kamerom jer mi se jjjaaaaaaaako sviđa taj mob!! (Nadam se da je to onaj kojeg više neću prodavati... ;))