-
Samsung C5510 teme
Pozdrav društvo!
Brat uzeo dotični mob,a pošto se ni ja ni on nikad nismo bavili samsunzima :D,nemamo pojma o tim vizualnim stvarčicama i mogu li se uopće mijenjat putem skinova,tema i neznamtigaja čega... :banme:
Dakle,kako izvest situaciju?
Postoje li ikakve teme,skinovi ili nekaj slično za dotični fon i kako se stavlja/instalira.
Fala! :kiss:
-
...nisi jedini kojeg zanima :)...
...i mojoj djevojci će uskoro trebati objašnjenje kako i gdje nabaviti teme jer ni ja nemam pojma :sos:...
-
Modeli koji pripadaju Qualcomm i Broadcom platformama nemaju mogućnost stavljanja dodatnih tema (postoje i iznimke tipa G800/neki modeli Z serije).Ukoliko pod Display Options nema Themes onda se teme ne mogu dodavati.Postoji mogućnost uređivanja zadane teme (ili tema ako je brandiran) preko winimage-a.
*.ffs datoteka iz arhive u kojoj je kompletan Fw rapsakira se i otvori s winimageom i SystemFS -> User -> Theme -> Default i ide se s zamjenom ikona/pozadine/boja/... .(ffs file se save-a i sve se flasha preko Multiloadera 5.56 .
Ovako izgleda struktura ffs filea kod ovog modela : http://i44.tinypic.com/1zlpug7.png
-
...stvar je u tome što ima opcija Teme unutar podešavanja zaslona, zato baš i pitam...