T-mobile Mrak tarifa vs VIP Komplet 100
Kako sam nedavno nabavio BlackBerrya malo me živcira nemogućnost korištenja BlackBerry internet usluge a i sama data ponuda u Tele2. Razmišljam si da ako Tele2 ne ponudi neku bolju tarifu za surfere do isteka ugovora (do 7.6. mi traje) napravit ću prijenos broja i otić kod nekog drugog operatera - imam Tele2 već preko 4 godine pa bi htio zadržat broj.
Da stvar bude gora, već nekoliko dana se pokušavam prebacit na KO Surf tarifu, ali ju sustav iz nekog razloga uopće nema u ponudi kod mijenjanja tarife. Čovjek u T2 centru je zvao HQ i niti oni ne znaju. Svi put mi kaže da dođem sljedeći dan.
Znam da ta surf tarifa nije nešto, ali imam još malo do kraja ugovora tako da ću ju lako izdurat čak i ako se pokaže sranjem. No, računao sam si, sve nakon 50ak skinutih MB mi se isplati....
No, da pređem na stvar, kakva vi iskustva imate sa spomenutim tarifama Komplet 100 i Mrak? Uspoređivao sam cijene i u početku se Mrak čini kao puno bolja opcija, ali u Komplet 100 je uračunata BlackBerry tarifa koja se kod T-mobilea plaća dodatnih 80kn, a da ne pričam o više MB na trošenje i besplatnim pozivima.
Prelazak na Mrak tarifu mi se trenutno čini prihvatljivijim, ali samo zato jer imam jako loše mišljenje o VIPu (a prema komentarima na forumu vidim da nisam jedini). Bio sam VIPov korisnik prije prelaska na Tele2. Jesu li stvarno tako odvratni ili su to bajke?
Trenutno sam na KnockOut tarifi 100, šaljem mjesečno cca 120ak SMS poruka a ostalo otpada na razgovore. Data promet je zanemariv zato jer sam prije imao mobitel koji se iz nekog razloga većinu vremena nije mogao spojit na 3G mrežu (SE C510).
Račun mi je uvijek oko 120kn - no budući da sad imam smartphone, očekujem veće račune.
S obzirom na podatke koje sam vam dao te vaše iskustvo, koja mi je "bolja" opcija.
PS: Uzmite u obzir da mi uređaj ne treba tako da ne mislim potpisavat ugovore.
Unaprijed hvala na pomoći!