-
Snimanje na Siemens S55
Dobar dan. Imam mali problemčić za koji se nadam da bi mogao dobiti odgovor od Vas. Imam Siemens S55 i muči me sljedeće: mogu snimati zvukove i pohranjivati ih ali nisam našao način da te iste zvukove postavim kao zvukove zvonjave. Ako postoji kakav način da riješim ovj problem molio bi Vas da mi ga kažete. Hvala
-
Nisam baš siguran da se to može na s55-ici...
-
Tako sam i mislio jer sam stvarno iskušao sve opcije na mobu i nisam uspio. Hvala na odgovoru.
-
U kojem formatu snimaš. Mislim da bi trebalo biti snimano u wav-u, a ne u amr-u.
Nemaš nikakvu opciju u mapi zvukova. Ja na C60 imam opciju "Nova melodija" kada dođem u mapu Zvukovi. Melodiju snima u wav formatu, a ako ju snimim u amr-u u novom MMS-u, onda ne želi svirati kao melodiju.
-
Ne moze se to na s55-ici!
-
Jedini način je da snimljeno prebaciš na PC i onda mu promijeniš format. Ni S 55 ni M 55 nemaju kao npr.C 55 mogućnost da snimljeno upotrijebiš kao melodiju za poziv.
-
Sigurno. Koliko ja znam M55 ima tu mogućnost. C60 prije nije imao, ali od fw25 ima, pa bi možda novi soft pomogao.
-
ja sam imao i c55 i m55 (vidi potpis) i iz iskustva znam da je na c55 to bilo moguce ali na m55 ne osim ako se snimljeni zvuk na racunaru ne konventira pa se takav vrati u mob...............
-
M55 apsolutno nema mogućnost korištenja snimljenog zvuka za zvono. Čak ni sa patchevima.