Zanima me na koliko se Iphona moze instalirati kupljena aplikacija,naprimjer Navigon,jer imam tri aparata koja koristim? Jel se moze kopirati i na druga dva ili samo koristiti na onom na kojem je prvo instalirana? Hvala!
Printable View
Zanima me na koliko se Iphona moze instalirati kupljena aplikacija,naprimjer Navigon,jer imam tri aparata koja koristim? Jel se moze kopirati i na druga dva ili samo koristiti na onom na kojem je prvo instalirana? Hvala!
kupi je priko itunesa pa ubacuj
kupis preko apple storea - itunesa, kada ti je u itunesu mozes je staviti na 223546215643 mobitela.
zasto kupovati ja sam skinuo preko torenta imam 42 zemjle EU u navigaciji pa i da sam platio sta bi dobio vise
Hvala svima na odgovoru! Kupovao sam do sada dosta aplikacija i kopirao ali jefitnijih,tako da nisam znao jel se moze i sa ovim skupljim app isto kopirati! A otkljucati iphone samo zbog app za navigaciju, koja je jedina skuplja od stvari koje su mi potrebne,se ne isplati ! Jos jedamput hvala!
lol, čovjek kupuje aplikacije što je za svaku pohvalu, a vi ga praktički odgovarate od toga :notooth: Za sve te aplikacije je utrošeno mnogo rada i truda da bi se napisale, i mislim da je u redu da ljudi ponešto i zarade na njima :)
@crazy_angel - pretpostavljam da je mislio recimo na to da mora pazit da mu se ne ugasi mob i takve stvari, a ako mu nije problem s novcima zašto ne bi lijepo kupio i imao original ;)
Drago mi je da me bar netko shvatio! Hvala svima!
Ima ko link za navigaciju na torrentima Mini se ipak ne kupuje:) i jel radi ne 3g 3.1.3 jailbraik ?tnx