Poskupile SMS poruke u Vipu
Mislim da ovo nikako nije fer, što nam rade u vipnetu. Poskupjeli su dosta toga od 1.10, a da nas nisu obavijestili. Odnosno, kažu da su sve objavili u Narodnim novinama i na svojoj web stranici. Ja se ne sjećam da su to negdje objavili, možda negdje jesu, ali na naslovnici sigurno nisu, jer često idem gledati mobitele kod njih. A Narodne novine, naravno da kupujem svaki broj.
Niti riječi na mojem mjesečnom računu o poskupljenjima.
Tek sam naknadno skužio da su uveli naplatu slanja onih SMS poruka kojima pretplatnici provjeravaju svoju trenutnu potrošnju - BSP, TPO. Često sam ih slao, a onda sam skužio da su mi sve te poruke mjesecima naplaćivali.
Imam opciju SMS 0, koju plaćam 50 kn mjesečno. Prije su mi bile uključene SMS poruke i prema inozemstvu, a sada mi ih naplaćuju, i to duplo skuplje nego prije. Sad ih naplaćuju 89 lipa, dok inače plaćam SMS poruke, kad potrošim 500 poruka, 40 lipa.
Poskupjeli su i slanje SMS poruke za plaćanje parkinga, sada je jedna poruka 69 lipa.
A novim korisnicima koji žele aktivirati opciju SMS 0, sada za 50 kuna daju 250 SMS poruka, dok su nama koji smo prije aktivirali opciju, ostavili 500 poruka, ali i oduzeli slanje u inozemstvo.
Ne znam, nisam više zadovoljan Vipom, kao na početku. Ne vidim više razlike između njih i T-mobilea.