-
Problem sa v525 zvonima
Pozdrav. Malo sam prčkao po gain_table.bin i param_table.bin i sad mi ne zvone polifona zvona, nemogu ući u GLASNO DETALJI, TIHO DETALJI , ne reproducira mi zvuk kod videa. Mislio sam da je smanjena, no onda sam stavio gain_table.bin i param_table.bin na deflaut no opet ne radi. Rade mi samo zvona "continental" ,"pozor" itd. Radi mi zvuk kod pojačavanja glasnoće zvona. Mislim da sam ja izbrisao neki potrebni file. :-/ :-/
-
Ajajajajaj...aj....
Nemam ti pojma. Ako si vratio originalni gain_table.bin, a greska je bila u njemu, onda je trebalo proradit. Moram priznat da nisam nikad prčkao po param_table.bin, ali opet ako si vratio original, i to bi trebalo radit kako treba.
Preporucio bih ti da probas master clear i master reset. A ako ni to ne upali, mislim da ćemo pričat o flashanju....
-
KOJA je šifra za master clear i master reset na onim opcijama u mobitelu??
-
Ako je 6 znamenaka onda je 000000 (sve nule).
Ako su 4 znamenke, na nekim flexovima je 0000 (četiri nule) a na nekima je 1234.
-
nisam vratio original param_table .bin jer ja konj nisam napravio backup pa ako mi može netko mailati na sparco_zd@net.hr bio bi zahvalan,)
-
Mailam ti ja svoj,al reci koji flex/flash imaš? Da ne bi bilo još gore ako imaš v620 a bubneš param_table.bin od v600 ili tak nekaj. Ne mora biti, ali i moglo bi...
EDIT:
Poslao sam ti mailom svoj param_table.bin
-
thanx idem probati pa ti javim
-
SE7453AXXQ5-14C
i Triplets_g_0B.09.38R_V
-
thanx legendo imaš piće od mene kad god se vidili!!!!!
-
but the priča is continuing..... Ne rade mi fuckin zvona za poruku, nemogu i dalje ući u podešenja zvona, probao sam izbrisati ona dva filea (u audio ono mytone.db i još neki .db) ali ni to ne pali. Ideje?
-
A ne pada mi na pamet... Daj se probaj sjetiti svih fileova koje si dirao, makar i da si ih samo gledao na PC-ju, pa da vidimo koji je vrag...
-
To se desi i kada izbrises neki od zvukova koji se koristi :(
-
stavio sam master clear i master reset i erase panic i još ono sve što možeš u TTC-u. Možda je to pobrisalo to zvono koje se koristilo.
-
Moguće i to. Mada sumnjam, jer onaj trik sa PST-om, koji se koristi kad obrišeš neko zvono koje nisi smio, to isto dobiješ i kad napraviš master reset. Tako da bi to riješilo stvar. Ali opet, nisam to probao. Probaj ti, ništa ne košta...