Zanima me koliko vam dugo drzi baterija na 3Gs-u meni ako izdrzi dan(24h) sretan sam...
i jel neko zna neki dobar programcic koji pazi na stednju baterije.
Printable View
Zanima me koliko vam dugo drzi baterija na 3Gs-u meni ako izdrzi dan(24h) sretan sam...
i jel neko zna neki dobar programcic koji pazi na stednju baterije.
Meni dan,dan i pol...ali surfam na netu oko 2 sata,muziku isto tolko,uglavnom puno ga koristim tak da sam i relativno zadovoljan trajanjem baterije
Meni isto oko 24 sata, al sam dosta na netu i na mailu...
traje dosta dugo za takav mob(s obzirom na veliki ekran koji trosi dosta baterije) ako se ne igras bas s njim meni i do dva, tri dana....a sa surfanjem i muzikom i koje cime bez beda izdrzi 1 dan
Da ne otvaram novu temu.
Meni baterija izdrži najviše 4 sata korištenja
Testirao sa "The settlers"
Da reklamiram ili?
Cek koristis ga non stop znaci ne ispustas ga iz ruku 4 sata ?
Mogu ti preporučiti neke sitnice koje su meni pomogle na mom 2G. Smanji intenzitet osvjetljenja, nabaci sbsettings i ugasi net (kada nemaš potrebe za njim), takođe, apple killswitch, pozatvaraj ipod i slične stvari koje vuku resurse. Sa ovim sitnicama "navukao" bateriju na neka 2 dana, uz umjereno korištenje.
4 sata non stop i baterija pa-pa. Sad razmisljam o onoj eksternoj bateriji.
Osvjetljenje sam vec smanjio, a sto de tice tog programa, imam internet preko operatera, kako on trosi bat kad se ne koristi?
Trosi zato sto ima automatski refresh nekih guposti
4 sata mi se čini malo, ali igre najviše "sišu" bateriju tako da nekih 6-8 sati konstantno upaljene igre bi potrošilo bateriju.
Možda je i 4 sata dovoljno da se istroši baterija u tom slučaju?
Externa baterija je najbolje ulganje
di se nabavi ta baterija i kak funkcionira?
funkcionira kao case samo ga iphone u njega iphone ti se malo podeblja ali zato nemas problema kad ce ti se mob ugasit
Imas na ebayu ili DE