moze li mi neko reci zasto mi mob kad promijenim necije ime u phonebook-u nece da automatski promjeni imena u porukama pod tim imenom koje su u inboxu, samo promjeni ime u caller listi. mozel se ovo rijesiti, bicu zahvalan na odgovoru
moze li mi neko reci zasto mi mob kad promijenim necije ime u phonebook-u nece da automatski promjeni imena u porukama pod tim imenom koje su u inboxu, samo promjeni ime u caller listi. mozel se ovo rijesiti, bicu zahvalan na odgovoru
Prouči si malo pravila o naslovima tema, bojim se da bi ti ova tema mogla u smeće...
Inače, koliko znam, u porukama će ti biti ime onakvo kakvo ti je bilo u imeniku u trenutku kad si primio poruku ;) Tek kad dobiš novu poruku nakon što si promijenio ime onda će ti pisat s novim imenom, ali svejedno neće promijeniti one stare poruke... Mislim da se tu ništa ne može, tako je na svim symbian nokijama s kojima sam se susreo ;)
Član si dulje od mene, trebao bi znati neka osnovna pravila oko naslova:
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=117&a=56
Sad sam ti promjenio naslov jer si dobio odgovor na svoje pitanje, dok inače takve teme idu u smeće. Kad sam već tu mogu ti potvrditi da si dobio točan odgovor :)
onda cu prodat n78 i kupit 3310
p.s. hvala na respektu prema starijim