Dakle, tema za komentare na slike uslikane sa X10.
Printable View
Dakle, tema za komentare na slike uslikane sa X10.
nisam nasla link za komentare,pa ako sam pogrijesila nek se makne.S obzirom da ovaj mobac ima 8px a ti si koristio 6 i syber je i svasta moze ,fotke su katastrofa,s obzirom da meni s 2mpx na LG ispadaju bolje nego tvoje.Probaj obrisat ,mozda je zapackana i postavke promjenit.Inace je mobac mrak!
Da, razočaravajuće, K750 definitivno ima čišće slike od ovog...Nešto ili nije dobro podešeno ili je problem sa lećom
a nema se sta puno podesavat, ako imate prijedloge recite? kamera je fizicki skroz cista, nije nista zapackano tako da ne znam...
@Astral - Gde si ti kupio taj telefon i koja mu je cena?
Slike nisu loshe,mada se u ponoj rezoluciji malo raspada slika...
Za takvu najavu, bombastičnu i sve ostalo fotke su više nego loše...ali za mobitel je to ok i sa tako malom lećom...ništa puno bolje od moje nokije :P
Došla je iz Japana kako je rekao u sljedećoj temi: X10 - iskustva, testovi
Ove slike nisu loshe,al bi htio vidit neke bolje ako je ikako moguce?
nisam skuzio? kako najmanjoj rezoluciji mogucoj pa slikano je sa 6mpx...
@ burger, mozes vidjet jos slika samo reci kakve postavke zelis, sta zelis da slikam, macro ili udaljeno...ali uglavnom sve ti je to vise manje isto kao sta sam vec uploado, nebus nis novo vidio
Kolega uopće nije zadovoljan fotkama koje ima sa svojim X10. I mene to iznenađuje, s obzirom na dosadašnji Sony Ericssonov status u tom području.
I ja sam gledao neke fotke pravljene X10-om koje su po mom misljenju bile mutne (pikselaste) al je
bilo i dobrih medju njima,generalno je bio problem sto nijedna nije bila pravljena u punoj rezoluciji
koju ovaj mobitel podrzava.
Posjedujem X10 vec 2 mjeseca i generalno nisam zadovoljan sa kamerom, takodjer slikam sa 6 mpx jer 8 mpx ne podrzava 16:9....slike su losije nego sto su mi bile na X1, odnosno djeluju kao da ste slikali sa vodenim bojama.,.. mozda ce se to rijesiti sa nekim update softwerom.......!?
Mobitel trazi podesavanje prije slikanja. Preko dana na otvorenom najbolje je koristiti prepoznavanje scene, za slikanje u zatvorenom prostoru sportski rezim rada ili jos bolje sve manualno postaviti. Opcenito treba ugasiti stabilizaciju i koristiti slikanje preko dodira ekrana te ekspoziciju drzat uvijek ispod 0.