nije li to isto što i MMS?!
čitam tamo na vipu kako se može slati bla bla... i sve se na kraju svede na MMS... čemu to onda?
šta je to uopće?!
Printable View
nije li to isto što i MMS?!
čitam tamo na vipu kako se može slati bla bla... i sve se na kraju svede na MMS... čemu to onda?
šta je to uopće?!
...idi sa mobom na Wap(ako znaš što je to) i uđi na live.vip.hr stranicu...
tolko glup nisam... :bunny:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ako imaš uključen GPRS, da bi pogledao nove vijesti iz Hrvatske i Svijeta potrošiš cca. 0,5kn
zašto glup?. pa čovjek ti odgovara što je VFL a ti nećeš shvatiti. :)= Citat =:
Izvorno postao mglg
nažalost nije MMS.
@mglg i sve ostale: Ako do sada niste saznali: Vodafone Line! portal je besplatan svim VIP korisnicima koji se na njega spajaju putem GPRS-a i to kako se čini za stalno. Prije usluga koje se naplačuju piše upozorenje da se naplaćuju i tek onda treba odabrati kupi da bi se ušlo. Znači: http://live.vip.hr/
Samo malo polako!
Ja sam to probao prije nekih tjedan dana i ostao bez 70Kn. Prvo mi nije skidalo nista i onda odjedamput! Doslo je do neke greske tamo kod njih pa su mi vratili lovu. Probao sam opet prije neki dan i jos uvijek skida s racuna.
Ja sam danas surfao pola sata i jučer sam surfao i nije mi ništa uzelo. Jedino, možda si vidio da ti oduzmu 5,93kn (za 100kb) kada se spojiš, ali nakon 10min neaktivnosti na internetu (ili kad isključiš GPRS) ti sve to vrate.
Ajd ziher idem probat.
...točno "dark"...
...a što je najbolje,možeš gledati spotove itd. besplatno,ali ipak ne razumijem kog mi vraga nestane 30 lipa svaki put kad pogledam spot,a nije rečeno da se plaća...
Da i meni povremeno nestaje po 59 lipa a ne da mi se zvati kor. službu.
Nije mi bio namjesten tamo neki broj 212.091.neznam ni ja dalje i zato mi skidalo sad sve ide smooth.
@eminem
Gdje su ti spotovi?!?!
...ideš skroz dolje do *Više* pa *Video & Audio* i tamo imaš spotove,panoramske kamere,humor,filmovi...
Da al mi trazi da najprije definiram predpodeseno pristupno mjesto. To mi trazi real one player. Znas sta treba?
...ja nisam imao tih problema...pogledaj malo postavke Real Playera pa vidi da li ti je u Networku sve namješteno za pristup...
Ma evo rijesio sam sve.
Nego jel se mogu kako sacuvat ti klipovi kad se pogledaju vidim RealOnePlayer nedaju nikaku opciju za to.
...ma,kvragu i oni,nažalost ne mogu...probao sam sve,ali nisam našao načina...
to je prijenos podataka, ali nije surfanje, dakle naplati se prijenos podataka.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
= Citat =:
Izvorno postao davor
koja ti je početna stranica i koji telefon imaš ???
Ne bi rekao da bi mu onda naplatilo samo 30 lipa.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
...pa rečeno je ako se nešto naplaćiva,da će se obavjestiti,kao npr. u vijestima...
Početna je naravno vipova a imam T610. Nekad mi skinu i po 30lipa pa nekad vrate a nekad ne.A za tu siću ne da mi se zvati korisničku službu.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
moguce da ti se prvo ucita stranica od SE, pa onda ides na vip. ovisi preko koje tipke ili ikone se spajas.
@Eminem nije bas sve tako kako misliš; recimo kad se spajaš s motorolom MPX200 naplačuje ti se svako učitavanje stranice.
...ne znam,možda je tako,ali nije bitno...kad nađem vremena i živaca,nazvat ću službu pa ih pitati...
koju službu ? pa kaj misliš da oni to znaju ?