Vip/ovlašteni servis vs ja
Pozdrav!
U 7. mjesecu prošle godine sam u Vipu uz produženje ugovora kupio mobitel SE w910i, mislio sam, mobitel ok izgleda, proširiva memorija, za te novce... best buy.
Nisam ga praktički imao niti 2 tjedna a već su se počeli javljati problemi, konstantno resetiranje, javljanje osobama koje me zovu da je mobitel ugašen a nije itd.
Išao sam u Vip centar, predao im mobitel, objasnio kvarove koji mi se javljaju i ostavio ga na popravku.
Nakon popravka (2 tjedna) uzimam mobitel, dolazim doma i opet se javlja isti kvar, pošto se ponavlja kroz par dana, nosim mobitel opet na popravak.
Mobitel se nakon 2 tjedna vraća s popravka, preuzimam ga i tad cak izdrzi 2 puna dana bez problema.. ali 3. dan... isti problemi...
Ovaj put zakljućujem sta je previše je previše te tražim zamjenu uređaja.
Nakon 2 tjedna dolazim u Vip centar i djelatnica mi objašnjava da su promjenili još neki dio koji nije valjao i mobitel bi sada trebao biti ispravan.
Ok, uzimam mobitel, prolazi par dana i puf.. opet isti problemi...
Dolazim u Vip 4. put, tražim zamjenu mobilnog uređaja, djelatnica to zapisuje u prijavu i šalje ovlaštenom servisu, servis me kontaktira tjedan dana kasnije te mi gospođa kaže da je mobitel neispravan (nemoj kenjat!!) te da mi šalju novi (isto w910i, samo druge boje). Odgovaram da mi boja ne igra nikakvu ulogu već me zanima funkcionalnost...
Dobivam novi mobitel, prolazi par dana... i, resetira se... prolazi još par dana, počinju problemi kod dolaznih poziva, danas mi je puko film jer se još jedan problem pojavio, mobitel se gasi ako se kod dolaznog poziva javljam otvaranjem slajda...:angry:
Očigledno je da je cijela serija ovog mobitela neispravna, Vip se ograđuje da oni meni ne mogu dati novi mobitel jer ta pravila postavlja ovlašteni servis, ovlaštenom servisu izgleda treba 100 puta slati mobitel da bi skužili da ne valja...
Na kraju ove Biblije moje pitanje je, Šta napraviti?? Postaviti se kao luđak i prijetiti i psovati i slično znam ali neću... Tražim ispravan mobitel i to je to...