Varanje korisnika i konstantne "micro krađe"
Imam jedan gadan problem sa Tele2, najkraće rečeno ne stižu mi računi na adresu. Posljednja 2 računa nisu stigla i sada je već jasno da će se taj "trend" i nastaviti :(
Možda će netko pomisliti, pa nazovi službu za korisnike i neka ti daju broj na koji ćeš uplatiti. Prvi razlog za moju ljutnju, kao urednom platiši je zašto bi se ja svaki hebeni put morao angažirati i zvati ih, pisati broj na papir i inda uplaćivati? To je dovoljna sramota i nešto preko čega ne mogu prijeći, ali...
Zaboravimo na problem broj 1 na trenutak. Drugi i veći problem je što meni trebaju računi da ih priložim knjigovodstvu jer je riječ o poslovnoj pretplati. Inače mi se ne priznaje trošak.
Iako na Tele2 stranicama postoji mogućnost logiranja i uvida u račune i troškove to isto NIJE MOGUĆE POSLOVNIM KORISNICIMA. Kažu za sada, a neznaju reći kada će biti moguće. Jedina preostala mogućnost je nazvati službu za korisnike i prijaviti im sve, ali onda oni kažu kako su račune uredno poslali kao i svima. Slanje kopije računa NAPLAĆUJU 10 KN.
Ja kao korisnik nisam dobio račun i još moram platiti 10 kn da ga dobijem, da ne govorim o svoj gnjavaži koju sam prošao da bih platio račun u prvom redu...
Mislim si ja, idem do pošte, pa da vidim da li oni što mogu reći o ovome svemu. Naravno, na pošti (kontrola) se jedino mogu ispričati, jer kao ne postoji način da se zna da li je neka pismovna pošiljka uopće ikad stigla kod njih. Sva ostala pošta mi uredno stiže tako da tu ne vidim problem u pošti.
To znači da Tele2 može svaki puta ne poslati račun i izvući se na to da su ga oni poslali!
Prvi put su se izvukli jer nisu poslali račun (cca 2 kn poštarine), a sada još ja moram uplatiti 10 kn za kopiju računa. To znači da Tele2 samo na meni zarađuje (potpuno neopravdano) 12 kn po mjesecu ako mi ne pošalje račun. :tomato: Za sada sam 2 mjeseca bez računa.
Da li shvaćate kakva Pandorina kutija se tu otvara?
Neka je takvih korisnika kao ja nekoliko tisuća, skupi se velika lova. Nemam nikakvih osnova za žalbu/tužbu jer pošta ništa ne može garantirati. Nemoguća situacija.
Nema načina ni da ih se upozori da mi barem slijedeći mjesec pošalju račun jer jedini s kojima sam u kontaktu su ljudi iz SZK koji blago rečeno nemaju nikakvih ovlasti/spoznaja kako riješiti problem.
Što bi ste vi napravili u ovom slučaju, svaki savjet je dragocjen :cry: