-
Novi iPhone 2010 ?
koristio trazilicu ali nisam nista nasao,ako sam slucajno previdio temu ispricavam se modovima :)
naletio na ovo
http://www.phonesreview.co.uk/2010/0...-expectations/
istice mi pretplata pa sam mislio uzeti 3gs,izgleda da cu se strpiti do 5-6 mj kad najavljuju da izlazi novi.
evo neka specifikacija
A few features of iPhone 4G:
A new, sleeker body design.
OLED screen.
Multi-Tasking. (use multiple functions at once without going in and out of apps)
iChat camera (on the front so you can have video chat!!!)
32G (basic) and 64G of memory. Your sure to never run out.
REMOVABLE BATTERY!
Video Camera Capabilities.
Messaging light.
True GPS built in.
A standard headphone jack!
-
kao i obicno, vecinom su gluposti.
-
sta mislis da nema nista od toga?
-
Pa, ne možeš znati.
Neki su govorili i da će na zadnjem keynoteu objaviti novi revolucionarni iPhone ili barem OS 4.0- pa se otkrio iPad (bez dosta stvari koje su se smatrale pod normalno da će imati)...
Takve pričice ne treba uopće gledati do par dana prije samog događaja na kojem se nešto očekuje.
Tada možda već i nešto procuri, ali ovoliko unaprijed...
-
slazem se.. ipak cu se ja strpiti pa ga uzeti u t-mobilu kad dojde :)
-
naravno da se isplati cekati, ali ne treba vjerovati glasinama, pogotovo 4 mjeseca unaprijed. ako ce uopce doci novi iPhone u 6. mjesecu :)
-
ne vjerujem da će apple unijeti toliko promjena,ipak apple mora biti drugačiji od ostalih proizvođača...
-
-
...na tvome bi se mjestu ipak strpio... na ljeto je vrijeme da stigne novi, vjerovatno ništa revolucionarno neće imati u odnosu na 3GS, ali ipak je "novi iPhone" i naravno svaka sitnica veseli...
-
prica se po nekim forumima za iphone da od novog iphone nece bit nista jos neko duze vrijeme jer apple nema sta novo ponuditi sto vec nema 3gs.... sad koliko tu ima istine vrijeme ce pokazati