Jel postoji neki java programčic preko kojeg bih mogao besplatno chatati sa frendom,ali u blizini,recimo prek BT-a,tak neš? Jel imate vi kakve još aplikacije za mob? Linkovi?
Printable View
Jel postoji neki java programčic preko kojeg bih mogao besplatno chatati sa frendom,ali u blizini,recimo prek BT-a,tak neš? Jel imate vi kakve još aplikacije za mob? Linkovi?
Nisam čuo za tako nešto. Znam da se može "porukirati" preko BT-a, ali da postoji neki JAVA-prog, to nisam čuo.
A kako se može "porukirati"? :-/= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Tako da upišeš poruku kao ime kontakta pa je pošalješ BT-om.= Citat =:
Izvorno postao Neno_V600
Upravo :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jay
Začudio bi se kako malo ljudi to zna :rolleyes:
Jao, jao, niste čitali novi Mobil, a tema je baš besplatno dopisivanje ;D
Fora sa slanjem kontakata nije baš najbolje riješenje jer su neki telefoni dosta ograničeni što se tiče dužine polja za unos imena, puno bolje riješenje je napisati bilješku (Note) i poslati je preko bt-a. No ima malih problema sa kompatibilnošću. Recimo sa SE na SE sve štima, poruka se automatski spremi u bilješke i može biti jako dugačka. Kada se šalje sa Nokije na SE da bi ju vidio moraš odabrati da to što si primio želiš poslati MMS pa će ti prikazati poruku u prozoru za pisanje MMS poruka.. Nokia, series 40 baš i neće skužiti SE-ov format, ali zato Symbian Series 60 telefoni kuže uglavnom sve...
e da to mi tak...bed... zaš se nemogu dopisivat preko BTa!
Pa znam za i za to gog, ali necu da posli trpaju forum porukama tipa "NE RADI!!!" :)
To mi je baš čudno, ima java chatova koji se spajaju na net, a nema koji koriste samo BT. Eto im ideje :cool:
Malo offtopic, al me zanima bilo kakva java aplikacija koja radi na BT-u (naravno da ju v525 podržava)...
Neka igrica možda ili nekaj slično... Ovo sa četom bi bilo idealno...
Čuo sam da ima tak nekaj za druge mobitele, al za ovaj ne.
:spin: @ ihaladin... baš sam tražio takve gluposti po netu, i... NIŠTA! Ja to ne vjerujem... :wall:
Baš i nema takvih stvari, istina je... Evo baš sam neki dan skinuo "paketić" od 1000 JAVA igrica za mobove. Malo sam prozujao po fileovima, ali nema niti jedne igre koja bi podržavala BT.
Porukiranje mi je jasno da ne radi,pošto ako si u BT dometu možeš i pričat s čovjekom, ne? Recimo da ima logike. Al bi bilo i logično da se možeš s nekim igrat nekaj preko BT-a, ko što se na Nokijama dalo igrat Snake udvoje preko IC-a.
Na SE T610 možeš halati rally i golf u dvoje... Tako da vjerujem da ima i drugih aplikacija koje to mogu. Mada, AFAIK mob mora podržavati pristup BT-u iz Jave, što mislim da ne podržavaju svi...
već sam mislio reći da je bandwith za ragovor premaleni i budala se sjetim handsfree-ova ;D
Postoje takve Java aplikacije ali samo za Symbiane.= Citat =:
Izvorno postao ihaladin
@BlueDevil ... Pa recimo, kad smo na vježbama ili predavanju,a dosadno je frendu i meni, onda bi malo chatali... A neznam , bilo bi lijepo da tak nešto nekaj napravi...
BTW, otkud si skinuo taj "paketić"?
Negdje sam na nekom forumu naletio na link, neki remote disk, pa sam pretraživao... Al jeb* ga, ispada 80MB u RAR formatu (4 x 20 MB). Tak da je to (skoro) nemoguće hostat normalno... Ono, ako trebaš neku određenu igru, mogu ti je mailat. A za sve...mislim da ću skupit sav Moto-software (+java) i spržit na jedan CD. Pa ga onda mogu i kopirat ;)
Može link nekakav?= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
RAdo, al nemam više pojma gdje je :D
Ja to posrčem, sve kaj nađem, pa idem dalje... Ko' alieni u "Independance Day" filmu ;)