Kupujem novi 3gs preko oglasa,a s obzirom da sam citao o Iphone klonovima me zanima na sto trebam gledati pri kupnji kako nebi "pravog" dobio.
Hvala na pomoci!
Printable View
Kupujem novi 3gs preko oglasa,a s obzirom da sam citao o Iphone klonovima me zanima na sto trebam gledati pri kupnji kako nebi "pravog" dobio.
Hvala na pomoci!
Prvo, ako ima garanciju (od T- mobilea) 99% je original.
Zatim, probaš ući u AppStore i skinuti neku besplatnu aplikaciju.
Npr. Red Ball- ako možeš skinuti i instalirati- 100% je original.
Razumijem da instalacija aplikacija na klonu nece raditi.
Dakle ako je kupljen u t-mobileu mora imati t-mobile logo na poledini kutije(vidio kako se prodaju kutije na oglasniku), serijski broj na garancijskom listu mora biti isti kao i na poledini samog uredaja. Da li ce pri prvom paljenju original traziti da se aktivira uredaj za razliku od klona?
Trebam na jos sta paziti?
Hvala.
...također ga kupujem, 3G ili 3GS, vjerovatno preko oglasnika, pa me zanima i za 3G i za 3GS kako ga prepoznati, jer svi na crnjaka su "sa jamstvom" i "zapakirani"...
pa vidiš da li ima valjanu (potrvđenu) garanciju od T-mobile-a, i da li je sam mobitel u foliji i dodatna oprema...
odeš na: https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do odabereš Croatia ili gdje si ga već kupio ukucaš serijski broj i vidiš jel orginal i ima li garanciju!!!!!!
jel zna neko kad ce 3gs 16gb doc ponovno u t-mobile ducane....
ili ako ima neko iz gradova oko zg a da zna da kod njih u t centrima ima taj model da me obavjesti....tnx
pozdrav evo namjeravam uzeti jedan preko oglasnika kupljen u tmob prije 3 mjeseca, to bi znacilo da je 3.1.2 gore jel tako?
posto sam na vipu moram ga odma otkljucati pa me zanima kolko je komplicirano raditi sam jailbreak jer vidim da se nudi po oglasniku za 50kn?
radi se o 3g a kaze da nije nista mijenjao nego je sve ko iz ducana
nalazim se kasnije s covjekom pa cu osobno pogledat :)