dali se ovo isplati? mislim ocito je tele jeftiniji ali dali je sve tako bajno na teletini i dali je ova usluga prijenosa broja s predbrojem pouzdana?
Printable View
dali se ovo isplati? mislim ocito je tele jeftiniji ali dali je sve tako bajno na teletini i dali je ova usluga prijenosa broja s predbrojem pouzdana?
izracunao sam i definitivno se isplati ali procitao sam u 24 sata da kad god te neko zove sekretarica zadrzaje i govori cilu minutu o tome kako ovaj broj vise nije na tom operateru bla bla ....
JELI TO ISTINA?
Nije. Ali po meni ti se sad više isplati u VIP-u Easy+ sa onih dodatnih 2000kn što daju u 2 godine. Da nisam pod ugovorom, odmah bi nazad na VIP.
@vinska muha.....ta se opcija da iskljuciti(iako je s.....nje jer mislis npr zoves sa vip-a na vip kad ono puska zoves u tele2 pa odose kunice)
u jednu ruku ta opcija je super za onog tko te zove u drugu ruku malo dosadna ali ja mislim da bi svaki korisnik trebao znati da zove nekog tko je sad na drugoj mrezi tj promijenio operatera...
to je po meni cisto ok.....
a tele2 je sad cisto ok postao
jeftini pozivi
jeftin sms
jeftin net
sve je pet za tele2
samo je reno4...haha sala mala
t2 ima moje preporuke ako zoves stalno u ostale mreze
ja imam vip za vip-ovce a za sve ostalo t2
Ta opcija upozorenja da je korisnik prešao u drugu mrežu se može uključiti. Prije je situacija bila takva da se pri svakom pozivu javljao govorni automat s odgovarajućom porukom o prijenosu broja, no kasnijom promjenom regulacije je to isključeno. Ukoliko vlasnik broja želi tu opciju može tražiti aktiviranje iste. Dakle informacija koju si pročitao je zastarjela, više nema sekretarice koja zadržava poziv cijelu minutu.
Može mi ko reći na koju karticu stiže sms da je broj prebačen?Prebacujem broj sa Tomata na Tele2 pa me zanima.:comp: