Evo ovo sam malo prije našao na Youtube-u:
[/quote]
Dali je ovo zbilja moguće? Nisam pokušavao da ne bih možda zayebao mobitel.
Printable View
Evo ovo sam malo prije našao na Youtube-u:
[/quote]
Dali je ovo zbilja moguće? Nisam pokušavao da ne bih možda zayebao mobitel.
tocno je i testirano al fali par koraka i umjesto koda *2767*3855# upisuje se *2767*2878#
nemojte upisivati kod *2767*3855# jer bi mogli ostati bez podataka na telefonu
Malo blentavo dizem temu,al posto sam tek danas sastavio D900i,tek danas sam ga i otključao.
First of all the D900 cannot be unlock simply by placing the Simcard of another network as was the normal procedure with other Samsung.
To unlock the D900 here are the steps you must follow:
1) First remove the battery from the phone.
2) Insert the sim of another carrier into the cell phone halfway.
3) Gently place battery back in the phone by cautiously lifting the simcard trying not to break it.
I hope you have followed these steps as I said!!!!!
4) Power on the phone after the above and
Input *2767*3855# and phone will reboot and will be temporarily unlocked
NB. Before the phone reboot fully after you have entered the code insert the sim completely which was mentioned in step 2.
5) When the phone reboot
Input *7465625*638*00000000*00000000#
6) Input #7465625*638*00000000#
Congrats you've got a Network free D900 :D:):cool:.
Dali ostane imei poslje isti??
Nisam provjeravao,ali vjerujem da ostane isti.
IMEI se teško može mijenjat,a i protuzakonito je.
ajd provjeri pa mi javi...jer sam cuo da se poremeti na 0000000...ajd molim te provjeri...da znam
U tome i je problem...
U nekim slučajevima se poremeti IMEI, a u nekima ne. Nisam još naletio na neko pravilo ili razlog zbog čega je tako i zašto se to događa, a nekada ne ???
UGlavnom ako zeznete IMEI popravak je skuplji nego obično dekodiranje...
Pazite ovu zavrzlamu :D
Imao sam doma jedan skršeni D900 od kojega je samo baterija bila iskoristiva. Zatim sam imao jedan kompletan ali je imao nekakav kvar na ploči kojeg mi ni serviser nije mogao otklonit. Mob pali i sve funkcije mu rade. Otključan je na sve mreže,ali koju god da karticu da stavim,on nikako da se registrira na mrežu. Kad se i registrira ne mogu zvat niti primat pozive kao ni poruke. Zatim sam imao samo kućište od jednog D900i i komplet kamera + zvučnik + bljeskalica i tako je to stajalo kod mene pošto nekad popravljam te neke sitnije kvarove na mobovima i u jednoj kutiji imam 40-ak mobitela različitih proizvođača.
I sad mi neki dan dolazi frend da je skršio LCD na svome D900i. Na D900(i) se LCD lemi pa je u kućnoj radinosti nemoguće promijenit samo LCD, pa ja (ako imam) uvalim kompletan gornji dio moba sa LCDom i pripadajućim hardverom umjesto ovog skršenog. (hint: prednji dio sa D900 ne paše na D900i. fizički su identični,ali nisu kompatibilni). Taj je frend negdje našao potpuno ispravan D900i (neki crveni) koji je zaključan na TELE2 i donio mi ta dva moba. Tad sam iz ovog sa skršenim LCD-om izvadio matičnu ploču i stavio umjesto ove zaključane u ovaj mob iz TELE2. Sad je taj crveni kompletan i ima sve sta je do jucer imao ovaj frendov iz vip-a i to je riješeno,te je frendu uručen kompletan mob u potpuno ispravnom stanju.
Sad ja nastupam sa svojim organima sa svojih nekoliko Samsunga...
Iz ovog gore spomenutog sto ima kvar na ploči skidam ploču i ukrcavam ploču koja je ispravna ali zaključana na TELE2 i palim mob. Radi sve osim kamere. Tada mijenjam komplet kamera + bljeskalica + zvučnik i sad sve radi ali ga valja otključavat.
Otključao sam ga po ovome gore tutorialu (hint: lakše se je igrat sa SIM karticom ako skinete cijeli straznji poklopac moba) i pošto je sad jedno kućište a druga ploča,IMEI broj se ne poklapa s naljepnice i s ploče,ali IMEI postoji i sad sam provjerio sa *#06# i izbacilo mi je konmkretne brojeve a ne neke nule (000000000....). Eto. :)
Ja nisam mislio na doslovno 0000000... Nego da se poremeti u večini skučajeva....da samo sretnima uspije :D
:respect: