-
predaja BRZOJAVA :)
ne znam u koji pod forum da ovo bacim buduci da nema bas veze sa fiksnim operaterima vec je to HP koja pruza uslugu predavanja brzojava. Živeo 21. vek !!!! katastrofa ! sjecam se da su moji 80-ih predavali telegrame u 3 izjutra, a ja sad zovem 96 i kazu da rade od 6-22. najbolja je fora kaj se sad zoveju BRZOJAV!!! STRASNOO!!! pa ja do 6 ujutro dostavim razglednicu u Kinu.
-
-
To ti je zato jer si ih na 96 zvao telefonom. Da si ih zvao hitroglasom, možda bi ti i primili brzojav. ;D
Vidiš, bilo bi fino da postoji mogućnost slanja brzojava sa vlastitog čigrastog velepamtila preko e-pošte, al valjda nam je očvrsje prekrhko da bi omogućilo pokretanje tako zahtijevnog omekšja.
-
Vjerovatno zbog tehničkih komplikacija.... Nazoveš ih i ostaviš pruku operateru. Onda on u Cool Editu složi zvučni zapis pomoču morseovog koda. Taj zapis radi što bržeg prijenosa kodira u eaac+ format sa visokom kompresijom te ga diše na rapidshare zajedno sa potrebnim codecom. Kolega koji je taj dan dežuran u poštanskom uredu koji pokriva adresu primatelja brzojava dobiva sms notifikaciju sa ima novi mms. Prihvača mms i u njemu nalazi link na poruku i codec. Skida, instalira, presluša zapis te ga konvertira u analogni zapis na papiru. Primatelju brzojava šalje e-mail da ima jedan nepročitani brzojav te da ga dođe preuzeti u poštanski ured jer se lokalnom poštaru smrzo APN.