-
Pomoć oko traženja posla
Ekipo,
evo, naćela je i mene recesija, odnosno moje radno mjesto, M SAN Grupu i ostao sam jučer bez posla, ali imam otkazni rok još 2 i pol mjeseca...
Pa bih molio sve dobre ljude ako imate kakva poznanstva, informacije, bilo šta da se otvorilo neko radno mjesto, možete mi se obratiti ovdje na forumu ili na mob 099/2420-527
Znači ovako:
- imam VSS, ekonomski fakultet
- 3 godine radnog iskustva kao Brand Manager u M SAN Grupi (Vivax i Olympus)
- pisanu preporuku uprave M SAN Grupe
- engleski i njemački jezik
- vozačku dozvolu B kategorije
Unaprijed hvala svima na pomoći!
Pozdrav! :-)
-
Zao mi je sto si "zrtva" recesije, tako je meni bilo u isto ovo vrijeme ali prosle godine.. od tad sam self employed :)
nazalost, i sam znas situaciju... ajd mi posalji CV na info@mobile-place.info mozda netko od bivsih kolega HP/IBM zaposljava. n
-
Živiotopis poslan na mail! :respect:
-
-
Ima li možda kakvih novosti? :-)
-
kak je sa poslom, kak to da su ti dali otkaz .. pitam radi ovog
http://www.vecernji.hr/vijesti/tvrtk...-clanak-100037
-
Ovako, poslao svima koje znam, svi isto...otpustamo, ne zaposljavamo :( j. ga.. ova zemlja tone..i to se osjeti na svakom koraku :( ja sam zato self employed ne unemployed..iako ti dodje na isto, obzirom na to kako tu placaju ;)
-
je u banani je sve.... evo kunem vam se šta sam jučer doživio na glavnom kolodvoru , sišao sa vlaka i čitam kod onih kioska nekakav plakat za internet il šta već , a iza mene stoi neki tip i do njega dođe frajer i žica ga 2 kune , a ovaj njemu "stari nemam i ja žicam za vlak , majke mi" .. SVE GOVORI