Oba mi se nude na godinu dana za 98 kn pretplate pa se mislim koji bih uzeo a oba mi se sviđaju... LG ili Samsung sučelje nisam baš koristio pa ne poznam prednosti, mane!:hm:
Vaša mišljenja ili preporuke?
Printable View
Oba mi se nude na godinu dana za 98 kn pretplate pa se mislim koji bih uzeo a oba mi se sviđaju... LG ili Samsung sučelje nisam baš koristio pa ne poznam prednosti, mane!:hm:
Vaša mišljenja ili preporuke?
s5230 imam,mada ga trenutno ne koristim jer imam c905 tj. dao sam ga mami...ali mogu ti reci da je mob sasvim ok za svoju cijenu,ne moze se od njega ocekivati nesto spektakularno,u svemu je prosijecan.gd510 nisam imao priliku koristiti,ali vjerujem da je i on dobar. mobiteli su vrlo slicni tako da ti je gotovo svejedno sta ces kupiti,zato ti je najbolje da odes tu gdje kupujes mob isprobas oba i izaberes onaj koji ti vise pase jer po mogucnostima i specifik. su gotovo isti.. ;)
Ja bi uzeo Samsung iz sljedećih razloga:
- Handwriting recognition
- Smart unlock
- DNSe (Digital Natural Sound Engine)
- Smile detection
- Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
- jača baterija za 100 mAh, tj Samsung ima 1000 mAh a LG 900 mAh
- Samsunzi općenito imaju dosta kvalitetna kućišta, pa tako mislim da ima i ovaj, a LG su više šminkerski mobiteli..
Dosta su slični, osim ovih par sitnih detalja koje ima Samsung (gore sam ih naveo).
gle ova 2 moba su skoro identična pa nećeš pogriješti uzmeš li bilo koji :thumbup:
evo ti mala pomoć http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=2739 i pogledaj reviewove za svaki pa se još odluči
a možeš i bacit oko na lg gt500
jokaos dobro si slijedio moje misljenje ;)...moja preporuka je i dalje da ode u centar gdje kupuje mob i tamo izabere koji mu se vise svidi,jer ce dobiti skoro sve isto...
samsunga sam već isprobao i zadovoljan sam i malko mi kvalitetnije, ozbiljnije djeluje... lg mi onako cool dizajn, šminkerski, kažu manji a još me kvalitet ekrana zanima pa vidim kad ga se dohvatim izloženog negdje...
Solar panel mi isto +...al šteta da ga odmah ne daju a na netu ne nađem gdje ga nabaviti i koliko bi koštao taj poklopac?
evo baš sam ga maloprije koristio taj LG i meni osobno je mob totalno bezveze....dosta kompliciran za nekakve banalne stvari,a i touch mu nije baš za nekakvu pohvalu,doduše koliko para toliko muzike....
moj glas ide za samsunga
samsung je i meni licno bolji,pa zato sam ga i kupio.ali to je moj ukus,mozda tebi nece odgovarati njegov touch,zato je najbolje da isprobas oba i odlucis. sudeci po ovim glasovima,samsung je puno bolji(ne po specifikacijama,jer su im one skoro iste,vec po dizajnu i udobnosti pri radu) ;)
Fala ekipa... ma imam 3 moba sve SE pa me privlače neka od ova dva čisto za 3" ekran a to mi se nudi na 6000 bodova. Razmislim a možda pričekam još 3 mjeseca da skupim 12000 bodova pa da vidimo ako t-mobile da nešto novo sa wlan...
Žao mi da SE nema neke tako jeftine 3" ekrane...
Imao sam prilike da koristim i jedan i drugi tel i meni je MNOGO bolji LG. Ima zanimljiviji interfejs i lepse izgleda
LG izgleda puno ljepse... klasu iznad samsunga sto se dizajna tice...
svaki ima neke pluseve i minuse sto se sucelja tice... tu se nekako izjednjace...
veliki minus kod LGa je jako izvedba losa qwerty tipkovnice...neupotrebljiva...dok kod samsunga funkcionira bez greske...
nemaju 3,5mm ulaz za slusalice, LG ima microUSB za sve a Samsung onaj njihov ulaz.
uglavnom, dva jako slicna telefona... morati ces otici u tcentar i malo ih koristiti...
decki ja sada imam LG pop i mogu ti reci da je sit naprama Samsunga s5230 (moj stari ima s5230 pa znam). Ja sam kupio pop jer mi se cinio cool ali sam fulo . Totalno bzvz(moje mišljenje) . Ako želiš uzet pop nemoj jer nije bas telefon za "dijecu"(ja imam 13g) a pretpostavljam da i ti imas neđe oko 13-15