Isao sam patchati T650i.. nešto je dugo trajalo.. stisnuo sam stop u programu SETOOL2 i iscupao kabel.
fon mi se više ne pali?
ima li spasa? :(
Isao sam patchati T650i.. nešto je dugo trajalo.. stisnuo sam stop u programu SETOOL2 i iscupao kabel.
fon mi se više ne pali?
ima li spasa? :(
Probaj ponovno full flash (pazi, time gubis sve podatke na mobu). Ako ni tako ne ide, onda ti je vjerojatno ostecen EROM, a to koliko znam mozes popraviti UltimateUnlockerom (nije free).
nije kabal ocitavalo dok ga nisam uspio oziviti pomocu ovog tutorijala http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=826320&postcount=1
zatim ga fleshao
thnx autoru tutorijala!:)
kako mi se nije dalo traziti FS, main i cust.. isao sam preko SEUSa flashati:D .tako da je sad usnimljen cid53..jbg
ok, tako i tako nije bilo puno patchova za t650i..nisam nista izgubio. jedino mi je zao što nemogu editirati s XS++ FSX :(
presao sam na far manager.
kad mijenjam npr. layout ..prvi put ga kopiram-sve u redu.
-drugi put stavljam novi layout.. onda mi se automatski izbriše iz mobitela, pa onda moram sve izpocetka(flashati).
ista stvar i kad mjenjam akustic drivere.
glupo mi je svaki put flashati iz pocetka, samo zbog isprobavanja drivera, layouta i sl. stvari.
znate li u cemu je problem?
To se i meni desilo SEUS mi ga je prebacio na cid 53.... a zasto..... kako da to vratim???????
:wtf:
A da malo prvo potrazis po drugim temama? :jehon:
Sve je vec objasnjeno...