Pozdrav.Zanima me dali netko zna.Imam N95, i kupio bi jaču bateriju od 2000mah, vidio sam da ima na oglasniku,pa me zanima dali baterija od nokie N95 8 GB,paše na običnu N95??
Printable View
Pozdrav.Zanima me dali netko zna.Imam N95, i kupio bi jaču bateriju od 2000mah, vidio sam da ima na oglasniku,pa me zanima dali baterija od nokie N95 8 GB,paše na običnu N95??
Nije moguce, veca je baterija!
Zanima me još, ako netko zna, kako saznati koliko baterija ima mAh?
Znam da piše na njoj, ali piše i na plotu..kako kažu.. :)
Naime kupio sam preko oglasa bateriju za N95 od 1400mAh ali nisam zadovoljan,traje jedan dan,a kad sam zvao tipa da nešto nevalja, kaže mi da meni nevalja mobitel, pa me zanima kako saznati kapacitet baterije?
Šta da napravim na mobu da mi baterija dulje traje, da isključim neke servise??
Hvala na odgovoru unaprijed...
da su u nokiji mogli u postojeće gabarite nagurati više od deklariranih 950 mAh sigurno bi to napravili, tako da ova kopija od baterije koju si kupio sigurno nema 1400 mAh, a dao bih se okladiti da ima i puno manje od originalne
razmisli kome ćeš vjerovati za deklarirani kapacitet, velikom poznatom brandu ili nekome ko kopira a ne znaš ni kako se zove proizvođač
Imaš pravo,logika..Ma nije ni neka cijena,tako da nije bitno..Hvala
po tisućiti put NE MOŽE baterija od n 95 8gb u n95.....i ono sta van prodaju su gluposti na koju nasidaju ljudi koji se ne razume u te stvari
Zanima me još nešto, baterija mi traje pola dana do dan,s tim da ga baš ne koristim previše,ono slušanje muzike, igre itd, niš od toga, pa me zanima kakvog iskustva imaju ostali vlasnici n95, možda je kod mene problem mobitel? Koje i kako da pogasim neke procese, imam bestTask ali mi većinu procesa neda ugasit...Šta bi moglovuć bateriju, po vama?
ja sam bateriju punio svaku noc, mozda je mogla jos sutra do 12 izdrzat...
Skini zadnji Nokia Energy Profiler sa OVI storea (v1.2 mi se čini), pokreni i pusti ga u pozadini nek radi sat-dva. Onda ga stopiraj i prouči prosječnu potrošnju (W), ima li u potrošnji izraženih i česti peakova preko 0.5-1W itd. Ako ti nešto i cucla bateriju to češ najprije vidjeti na ovom grafu.
Makar mislim da tebe kao i ostale N95 korisnike muči kapacitet baterije, a ne pozadinski procesi i sl.
Evo da javim,instalirao sam Garmin XT noviji,na kojem mogu ugasiti pozadinski proces,i to i inapravio, ugasio traženje Wireless mreže,smanjio osvjetljenje ekrana,formatirao memorijsku karticu,te isključio kod GPS-a metode pozicioniranja, sa svih maknuo kvačice.Jedino nemogu naći file cardruner.dll da ga preimenujem, ali nije ni bitno.Produžio sam vijek baterije za najmanje 50%, evo cijelo dopodne slušam muziku i igram igrice,baterija još sad dura,otišla samo jedna crtica.Ujutro sam ga skinuo sa punjača a sad je skoro pola noći.Zadovoljan sam.Pozdrav