-
MMC unistena ???
ej ekipo...nadam se da mi necete ovaj thread zatvoriti ko prosli ;)
ej ,pa imam problem..nesto mi ne stima s MMC ...svaki put kad nesto kopiram na mmc ili bilo sto s njim radim dobijem poruku : retry od data will be lost .... foramtirao sam mmc,te mi je zbog nekog razloga pisalo MMC DAMAGED(npr. kad odem EXTRAS-> MEMORY i tam gdje pise ono free mb,used mb..meni pise mmc damaged).....pa sam stalno formatirao i formatirao i nista...jos uvjek ta porukua...... al zna mi se desiti da mi se kartica formatira 100 % te pise ono normalno kaj bi trebalo pisati,al opet nemrem s njom nista..opet dobijem "retry or data will be lost" ........... ili zna mi se desiti da na neku foru kopiram nesto na mmc , pa kad zelim to otvoriti (npr. instalacijsku datoteku) pise "installer error" i takve riječi ovdje ne koristimo u nijednom obliku, pa ni sa zvjezdicama!!!!
jedino sto mogu kopirati i otvarati s mmc su slike i NISTA VISE
kaj sad to znaci da moram kupiti novu mmc karticu ....
mozda sam malo nejasno objasnio ;) pa ako ocete mogu jos razgovjetnije :)
regards :thumbup:
-
a da nije do verzije sw na mobu..............
meni je kod sw5 znalo da uopce ne nadje nista na mmc...............
probaj , ako imas back-up na SDS-u da vratis stare podatke na karticu. koja je, od koliko...........
-
ma verzija softwera mi je 13...do sad najgora verzija koju sam ikada imao !!! nemojte si to stavljati ;) to su mi stavili ovi u siemensu jer mi je sx1 nesto bio na popravku...mislim da ovaj moj problem nije vezan za fw
Imam backup,al mi ne vraca na karticu !!!!
-
pa probaj od nekoga posudit mmc pa ćeš vidjeti da li
te mmc zeza ili nekaj ne valja sa mobom,mada ja
mislim da ti je u mmc-u problem
-
i ja mislim da je prije do mmc nego do moba, ali nikad neznas... najbolje da probas ubaciti neku drugu mmc pa ces odmah vidjeti treba li mob na servis ili ti trebas novu mmc...